neqqu Opublikowano 23 Grudnia 2020 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2020 Napiszę tą uwagę w imieniu wszystkich graczy na serwerze. Jeszcze nie dawno był tryb turniejowy na only mirage a teraz uproszczony. Jeżeli jest to zrobione specjalnie, to bardzo źle, i należało by to zmienić. Użytkownicy się bardzo skarżą.
Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2020 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2020 Cześć, Niestety, ale po aktualizacji Valve z 3 grudnia, gdzie wprowadzono operację Broken Fang tryby Competetive stały się niemożliwe do gry na serwerach publicznych. Mianowicie, po zmianie mapy za każdym razem włącza się tryb rozgrzewki 1 vs 1 znany z trybu uproszczonego. Najprawdopodobniej jest to błąd, bo tego problemu nie ma na Causal mimo, że właśnie te rozgrzewki były pierwotnie w tym trybie. Jest co prawda na to tymczasowe rozwiązanie, wiec postaram się przywrócić tryb Competetive. Niemniej, zapewne Tobie chodzi o to, że config serwera się przywrócił z Causal'a, przez co ekonomia się spieprzyła więc poprawiłem to - sprawdź proszę czy wszystko jest dobrze ( po zmianie mapy! ). Pozdrawiam
neqqu Opublikowano 23 Grudnia 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2020 Hej, wszystko jest w porządku.
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2021 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zapomniałem wspomnieć: zgodnie z obietnicą wdrożyłem tryb turniejowy z poprawkami. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2021 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2021 Drogi Użytkowniku, Twoja propozycja została zrealizowana! Z każdą kolejną zmianą dążymy do dalszego rozwoju Naszego projektu. Szczerze wierzymy, za ta propozycja nie będzie jednak Twoją ostatnią. Razem tworzymy lepsze jutro... Pozdrawiamy, FGTeam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.