Właściciel GET Opublikowano 4 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 4 Lutego 2013 Witajcie, Serwer DeathRun został utworzony, ale trzeba wgrać mapy. Zajmę się tym na dniach, serwer oczywiście aktywny i jeśli ktoś ma ochotę wejść i pograć na 1 mapie - zapraszam. Serwer oczywiście ma te samo IP jak poprzednio. Dogadałem się z Pukawką; stare IP będzie aktywne przez miesiąc, a potem wygaśnie. Prawdopodobnie do piątku ogarnę serwer w całości i zaktualizuję, wgram najnowsze poprawki itd.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2013 Jak zwykle - dobra robota :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 5 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2013 Dobra robota, ale uważaj bo Beny się zdenerwuje :D
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2013 On nie ma nic tu do gadania. Klasa adresowa 193.33.177.54 jest używana już na maszynie przeznaczonej dla oferty LITE, a że taki port wybrałem, to jego nie powinno obchodzić. Skoro dany adres [ właściwie port ] jest wolny w danej klasie adresowej, to znaczy że mam prawo go używać, mimo iż to mój serwer to klasa adresowa należy do Pukawki i to nie Beny-emu decydować takie rzeczy.
Paciaciak Opublikowano 5 Lutego 2013 Zawieszony Opublikowano 5 Lutego 2013 Zajefajnie. W końcu mój ulubiony mod powrócił. :D
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2013 Tak jak powiedziałem, czekajcie do końca tygodnia, szczególnie przełom czwartku-piątku-soboty. Na razie zostanie 1 mapa; dziś może wgram z 5-6 jeszcze.
KaeN Opublikowano 5 Lutego 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2013 Deathrun ? Tylko bez żadnych automatycznych bunny-hopów !
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2013 Deathrun ? Tylko bez żadnych automatycznych bunny-hopów ! jest już wgrany ;P, jak nie chcesz to go nie używaj :D
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 5 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2013 Dobra robota, jak kogoś do pomocy potrzeba to pisz śmiało :-)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 5 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2013 Noo i gitarencja !. Wraca stary i dobry DEATHRUN ;)
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2013 Deathrun ? Tylko bez żadnych automatycznych bunny-hopów ! Każdy dobrowolnie może wybrać typ gry, zarówno mam tu na myśli Free Run jak i Death Run i tak samo grę z bunny hopem i bez bh. Prawdopodobnie na tym DR za miesiąc planuję rewolucję, mianowicie odpowiednich rang. Wyższa ranga = zniżka w sklepie. O tym pogadamy wkrótce. Oczywiście admini, którzy byli na FFA przeszli na DR automatycznie.
Paciaciak Opublikowano 5 Lutego 2013 Zawieszony Opublikowano 5 Lutego 2013 Oczywiście admini, którzy byli na FFA przeszli na DR automatycznie. Tylu ich było, że szał pyty.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 6 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2013 Yeah DR doczekałem się. Danke nesty :*.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 6 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2013 Moim zdaniem bardzo dobra zmiana.
Paciaciak Opublikowano 6 Lutego 2013 Zawieszony Opublikowano 6 Lutego 2013 Jak Nesty odpoczniesz, to może zrobisz vipy, które miały być na wcześniejszym DeathRunie.
Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2013 VIP-a na tym DR nie będzie i to jasno i wyraźnie przestrzegałem wcześniej i będę przestrzegać. To Beny chciał, więc nie wiem o czym Ty mówisz.
Paciaciak Opublikowano 6 Lutego 2013 Zawieszony Opublikowano 6 Lutego 2013 To coś musiało mi się pochrzanić.
Core Opublikowano 7 Lutego 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak zawsze, good job :)
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2013 Serwer został oficjalnie otwarty. W tym czasie, kiedy był zamknięty, napisałem około 3/4 pluginów na nowo, starsze, które były i widniały zarówno za czasów CS-DF jak i FG DR-a - w ogóle są bez porównania. Dzięki temu FPSy są stabilniejsze [utrzymują się powyżej 270, spadki maksymalnie do 230, co jest normalne jeśli chodzi o HLDS], a obciążenie zmalało. Na pewno nowością jest sklep, który został napisany od podstaw. Itemy nie są wsypane do jednego worka, a CT jak i TT mają osobne itemy. Na pewno grawitację już nie kupujemy na czas (tak jak kiedyś), a odrodzenie możemy kupić więcej niż 1 raz. Zmianie uległy również ceny itemów. Kolejna sprawa - mapy zostaną wgrane pomału do poniedziałku. Skonfigurowaliśmy na wysokim poziomie DR, oczyściliśmy z większości błędów i zapewniamy teraz wysoki poziom gry. Nie zmienia się polityka prowadzona odnośnie "free run", nadal jest to na własną odpowiedzialność, ale umieściłem łatkę, że gdy mamy do wyboru tryb rozgrywki, a użyliśmy pułapkę, a następnie wybraliśmy free run, system wykryje to i przejdziemy w tryb "death run" czyli normalny. Tak więc nie da się już zbugować free run. Zapraszamy do gry! Oczywiście serwer wystawię na wiaderku w poniedziałek po wgraniu map. PS: Roundsound wgram po południu.
Paciaciak Opublikowano 10 Lutego 2013 Zawieszony Opublikowano 10 Lutego 2013 Bardzo ciesze się, ze w końcu można sobie poskakać. Pamiętam kiedysniejszy DR i bardzo fajnie się grało. Z tego co napisałeś wynika ze teraz będzie jeszcze lepiej się grało. Good job.
Rekomendowane odpowiedzi