Skocz do zawartości

Serwer DeathRun

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Serwer DeathRun został utworzony, ale trzeba wgrać mapy. Zajmę się tym na dniach, serwer oczywiście aktywny i jeśli ktoś ma ochotę wejść i pograć na 1 mapie - zapraszam.

Serwer oczywiście ma te samo IP jak poprzednio. Dogadałem się z Pukawką; stare IP będzie aktywne przez miesiąc, a potem wygaśnie.

Prawdopodobnie do piątku ogarnę serwer w całości i zaktualizuję, wgram najnowsze poprawki itd.

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Właściciel
Opublikowano

On nie ma nic tu do gadania. Klasa adresowa 193.33.177.54 jest używana już na maszynie przeznaczonej dla oferty LITE, a że taki port wybrałem, to jego nie powinno obchodzić.

Skoro dany adres [ właściwie port ] jest wolny w danej klasie adresowej, to znaczy że mam prawo go używać, mimo iż to mój serwer to klasa adresowa należy do Pukawki i to nie Beny-emu decydować takie rzeczy.

• Właściciel
Opublikowano

Tak jak powiedziałem, czekajcie do końca tygodnia, szczególnie przełom czwartku-piątku-soboty.

Na razie zostanie 1 mapa; dziś może wgram z 5-6 jeszcze.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Deathrun ? Tylko bez żadnych automatycznych bunny-hopów !

jest już wgrany ;P, jak nie chcesz to go nie używaj :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobra robota, jak kogoś do pomocy potrzeba to pisz śmiało :-)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Noo i gitarencja !. Wraca stary i dobry DEATHRUN ;)

• Właściciel
Opublikowano

Deathrun ? Tylko bez żadnych automatycznych bunny-hopów !

Każdy dobrowolnie może wybrać typ gry, zarówno mam tu na myśli Free Run jak i Death Run i tak samo grę z bunny hopem i bez bh.

Prawdopodobnie na tym DR za miesiąc planuję rewolucję, mianowicie odpowiednich rang. Wyższa ranga = zniżka w sklepie.

O tym pogadamy wkrótce. Oczywiście admini, którzy byli na FFA przeszli na DR automatycznie.

Opublikowano

Oczywiście admini, którzy byli na FFA przeszli na DR automatycznie.

Tylu ich było, że szał pyty.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Yeah DR doczekałem się. Danke nesty :*.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobra zmiana.

• Właściciel
Opublikowano

VIP-a na tym DR nie będzie i to jasno i wyraźnie przestrzegałem wcześniej i będę przestrzegać. To Beny chciał, więc nie wiem o czym Ty mówisz.

• Właściciel
Opublikowano

Serwer został oficjalnie otwarty.

W tym czasie, kiedy był zamknięty, napisałem około 3/4 pluginów na nowo, starsze, które były i widniały zarówno za czasów CS-DF jak i FG DR-a - w ogóle są bez porównania.

Dzięki temu FPSy są stabilniejsze [utrzymują się powyżej 270, spadki maksymalnie do 230, co jest normalne jeśli chodzi o HLDS], a obciążenie zmalało.

Na pewno nowością jest sklep, który został napisany od podstaw. Itemy nie są wsypane do jednego worka, a CT jak i TT mają osobne itemy.

Na pewno grawitację już nie kupujemy na czas (tak jak kiedyś), a odrodzenie możemy kupić więcej niż 1 raz. Zmianie uległy również ceny itemów.

Kolejna sprawa - mapy zostaną wgrane pomału do poniedziałku.

Skonfigurowaliśmy na wysokim poziomie DR, oczyściliśmy z większości błędów i zapewniamy teraz wysoki poziom gry.

Nie zmienia się polityka prowadzona odnośnie "free run", nadal jest to na własną odpowiedzialność, ale umieściłem łatkę, że gdy mamy do wyboru tryb rozgrywki, a użyliśmy pułapkę, a następnie wybraliśmy free run, system wykryje to i przejdziemy w tryb "death run" czyli normalny. Tak więc nie da się już zbugować free run.

Zapraszamy do gry! Oczywiście serwer wystawię na wiaderku w poniedziałek po wgraniu map.

PS: Roundsound wgram po południu.

Opublikowano

Bardzo ciesze się, ze w końcu można sobie poskakać. Pamiętam kiedysniejszy DR i bardzo fajnie się grało. Z tego co napisałeś wynika ze teraz będzie jeszcze lepiej się grało.

Good job.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności