Właściciel GET Opublikowano 4 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 4 Lutego 2013 Najgorsza 'zdawalność' - Poznań Hahahaha, to już wiadome dlaczego Poznań to miasto tumanów :d Nie ma się co dziwić, skoro miasto ma tak skopany układ ruchu drogowego. Byłem to wiem ;-)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 4 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2013 Poznań to pojebane miasto - Przepraszam że tak się wyraże, lecz jestem mieszkańcem Poznania i od kilku lat nasz kochany prezydent niszczy wszystko. A co do zdawalności, to jeszcze nie koniec xd
Paciaciak Opublikowano 4 Lutego 2013 Zawieszony Opublikowano 4 Lutego 2013 Suwałki nawet dobre miejsce zajmują, ale co sie dziwic jak mamy tu parę dróg na krzyż. :D
Quas Opublikowano 5 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2013 Rzeszów 4 :d Nie jest jeszcze tak źle :d
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 5 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2013 Widzę moje województwo najlepiej!
Paciaciak Opublikowano 5 Lutego 2013 Zawieszony Opublikowano 5 Lutego 2013 Widzę moje województwo najlepiej! Województwo tak ale miasto nie robi szalu (oczywiście wnioskując się tym, które masz wpisane w profilu).
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2013 Dokładnie, Bydgoszcz już lepsza :d
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 6 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2013 Poznań i wszystko jasne xD
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi