Skocz do zawartości

[KOSZ] smieszne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w zyciu nie polece waszego serwera znajmomym, i juz nigdy tu vipa nie kupie. Admini banujacy banuja podczas gry nawet na spect nie laska wejsc i  popatrzec kto co robi tylko bany leca bo zobaczyl jedna obraze w grzea ci co lamia regulamin graja sobie bo moga, smieszni jestescie jednyk slowem

• Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 5
  • Właściciel
Opublikowano
22 minuty temu, Rezzz napisał:

w zyciu nie polece waszego serwera znajmomym, i juz nigdy tu vipa nie kupie

Przecież Ty nam tym krzywdy nie robisz xD Kiedy tacy bez mózgu jak Ty zrozumieją, że serwery są dla Was i niszcząc projekt zabieracie sobie możliwość grania??? 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Powiem tak, nikt na siłę Ci tu grać nie karze a My toxicow nie potrzebujemy :D

Twoje zażalenie nic nam nie przyniosło oprócz uśmiechu na twarzy 😛

Możesz już iść. 

Opublikowano

na serio nawet nie czytam waszych wypowiedzi, serwery grane nawet na telefonie w inne gry juz maja wasza opinie, i pw odemnie maja napisane by na to gowno nie wchodzic, skoczy mi sie vip i na tym gownie wiecej nie kupie, skoro wlasciciel nie potrafi zadbac o serw to jego problem, zbierajcie biedaki dalej na serwa a ja bede pisal wszedzie byle nikt nic nie wplacil

• Śmiech 5
  • Właściciel
Opublikowano
2 minuty temu, Rezzz napisał:

zbierajcie biedaki dalej na serwa a ja bede pisal wszedzie byle nikt nic nie wplacil

Nie popłacz się.

Opublikowano

Tak czasami myślę, co tacy ludzie mają w głowie, jesteś żałosny XDDD 

Idź już sobie, zrobisz tym więcej pożytku niż zostawaniem tutaj i żaleniem się non stop :D

Opublikowano

Myślę że nie ma co dalej rozwijać tej dyskusji zamykajta temat

Opublikowano

Witajcie, chciałbym was z mojej strony bardzo przeprosić za te bzdety które wypisałem, pod wpływem emocji i przesadzeniu z alko nie myślałem w ogóle co ja pisze. Tak poważnie to wasz serwer ZM jest moim ulubionym serwerem i nie zamierzam grać na innych, vipy kupiłem by pomagać sie rozwijać serwerowni na reklamach itd. Jest mi bardzo przykro i trochę i wstyd za to co jak na mój wiek wypisałem wyżej, Dziekuje za odbanowanie na forum i mozliwosc napisania i przeproszenia wszystkich graczy jak i całą administracje, mam nadzieje że bedziecie wyrozumiali i dacie mi szanse jeszcze z wami pograć. Miłego i pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Śmiech 2
  • Szok 4
  • Ekstra 1
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności