P1xa Opublikowano 14 Listopada 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2020 Nie wiedziałem że u nas na serwerze da się kogoś blokować. Ruku, 14 Listopada 2020 Twoja wiadomość nie wnosi nic nowego do sprawy, jest zupełnie zbędna. Jeśli nie wiesz, co się wydarzyło lub nie masz nic ważnego do napisania to nie rób niepotrzebnego spamu.
cry ¿ Opublikowano 14 Listopada 2020 Wykluczony Opublikowano 14 Listopada 2020 10 godzin temu, BasioR__ napisał: " więc go trochę wyzwałem" Hej, wedlug mnie sluszny mute. - mogles zglosic gracza przez chat do adminow "u@". Jesli tego nie wiedziales, to zamiast wyzywac, lepiej spytac sie na chacie czy jest admin i dopiero to zglosic. Perma na pewno nie dostales, a o kilka godzin muta szkoda robic tyle syfu.. Pozdrawiam, czekamy na wypowiedz matseya
BasioR__ Opublikowano 14 Listopada 2020 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2020 1 minutę temu, cry ¿ napisał: "mogles zglosic gracza przez chat do adminow "u@". Jesli tego nie wiedziales, to zamiast wyzywac, lepiej spytac sie na chacie czy jest admin i dopiero to zglosic" Dobra kto by pomyślał o tym wtedy a 72h to trochę dużo o jakieś jedno wyzwisko więc mógłbyś zmienić tego bana na na trochę mniej ale odbanować 1
Rekomendowane odpowiedzi