Skocz do zawartości

[KOSZ] ZMIANY - GŁOSOWAĆ

Wybierz propozycję  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Wybierz propozycję

• Propozycja 1
      8
    • Propozycja 2
      7
    • Propozycja 3
      0
    • Propozycja 4
      1
    • Propozycja 5
      0
    • Propozycja 6
      1
    • Propozycja 7
      0
    • Propozycja 8
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

ZMIANY - GŁOSOWAĆ

Proszę głosować na propozycję w ankiecie, opiszę który nr to jaka propozycja:

1# Przegranat - granat HE o zwiększonej mocy, zabierający określoną ilość HP zombie - dostęp dla human

2# Złota broń - jakaś broń złota, o jakiejś mocy - dostępna dla human

3# Ponowne odrodzenie - dostępna dla zombie

4# Zwiększenie punktów na granat zarażający z 12 do 18

5# Uleczanie towarzysza - human

6# Granat antidotum - dostępny dla human

7# Grenadier - dostępny dla human, dodaje co chwile granat napalm i frost

8# Nemesis i surviror - nowe tryby na zombie

Pozostałe propozycje, które były "bezsensu" lub już są - z różnych przyczyn zostały odrzucone.

Głosować.

• Właściciel
Opublikowano

Każdy może zagłosować na dowolną zmianę, ale proszę się wypowiadać w tej kwestii, krytykować a nawet kłócić się kulturalnie.

Wygrywa propozycja nie tylko ta, która zdobędzie największą ilość pozytywnych ocen, ale również licząca się pod względem zastosowań.

Może jako H@ i dobrze znający tego moda napiszę Wam skutki pewnych, nieprzemyślanych propozycji lub zbędnych albo powiem, co jest warte uwagi:

1 - znakomita propozycja, co tu dużo mówić - chociaż jestem bardziej za obecną sytuacją serwera

2 - nie jestem za tym, gdyż przykładowo golden ak wiążę się z wieloma złymi czynnikami takimi jak:

- wprowadzenie niestabilności w grze, mianowicie chodzi o to, że dostępny ekwipunek nie powinien być modyfikowany, każda broń zadaje tyle i tyle obrażeń, liczy się współpraca

- sprowadzenie na serwer osób, które chcą tylko fragować i być samemu w 1 kampie (jeszcze większa ilość)

3 - odradzanie się graczy (kupowanie tego) spowoduje to, że rozgrywka stanie się chaotyczna, mianowicie:

- zombie zamiast zginąć, będą mogły się odrodzić, a humani mają przecież zabić zombie, skoro zabili to po co tworzyć odradzanie? spowoduje to zmianę stylu rozgrywki

4 - zbyt duża ilość może nieść negatywną postać; proponuję 15 punktów a nie 18; 18 to zbyt dużo; zombie miałyby mniejsze szanse przy 18 i być może, że nie każdemu chciałoby się zarażać aż 18 - odpuściliby gracze

5 - można wgrać, jednak jest to zbędne dla human, prędzej dla zombie z tym lub można apteczki rozmieścić na mapie

6 - zombie mają być hordami, mają ścigać zombie, taki granat może zmienić rozgrywkę na zbyt nie zbalansowaną, nie każdy zombie chciałby użyć antidotum, co się stanie kiedy zombie posiadać będzie granat infekujący, a ktoś mu rzuci antidotum? przepadnie mu granat

7 - jest do kupienia napalm i frost i to Ty decydujesz kiedy chcesz kupić, nie byłoby to sprawiedliwe, kiedy kupilibyśmy na rundę darmowe ciągłe granaty

8 - spowoduje zmianę rozgrywki serwera

Reasumując, my nie możemy zmieniać rozgrywki serwera. Multi infekcja jest lepszym rozwiązaniem, bo jak sama nazwa wskazuje "multi" czyli rodzi się więcej zombie. Takie coś jest bardziej realistyczne aniżeli jakiś nemesis. My nie mamy typowego ZM, my posiadamy zombie infection czyli infekowanie lub zabijanie - czysta, przyjemna rozgrywka zombie vs 'ocaleńcy' i tak ma zostać.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nr 1 można dodać jak najbardziej. Pozostałe podpunkty tak jak UP. Ewentualnie ta multi infekcja może być miłą odmianą.

Opublikowano

Jak dla mnie ta multi infekcja bedzie fajna rozrywka :) jestem za ,mysle ze jak by bylo np 2 zombi na poczatku bylo by to lepsze bo wtedy zombi by mialo jakies szanse a tak human zepchnie go do rogu i wszyscy w niego strzelaja i nie ma szans . :)

Opublikowano

witam,tez glosuje na propozycje nr 1 bedzie zabawnie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Punk 1 wydaje mi się odpowiedni. W sensie multi może też urozmaicić rozrywkę.

+ Multi jest tym, że ZOMBIE będą miały większą przewagę do paniki ANTY. Jeden się narodzi w 1 części mapy a 2 w drugiej, albo i koło siebie ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Punkt numer DWA. Dlaczego? wspomnienia ze starego zm.

Opublikowano

Nie wiem jak inni a le ja bym był za 1 i 2 bo obie propozycje są bardzo bardzo i o wiele by to urozmaicić rozrywkę w zm pozdro i do zoba na serwie :p

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeden się narodzi w 1 części mapy a 2 w drugiej

Dobry pomysł :D

Może chodzi o serwer, na którym kiedyś grał.

• Właściciel
Opublikowano

Może chodzi o serwer, na którym kiedyś grał.

Wiem o co chodzi, o jaki serwer kanixowi. Mianowicie ten z CS-DF, ale my mamy tutaj Fragujemy, a nie CS-DF! Tamta była zupełnie inna rozgrywka, wtedy mógł pasować AK47. Dlatego kanix źle to sprecyzował, bo na FG mamy taki sam cały czas tylko ulepszany..

Jeśli tak bardzo chcecie, to w przyszłości możemy zrobić drugi ZM. Wszystko się okaże w przyszłości.

• 3 tygodnie później...
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności