Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick podczas gry: liquNN
Nick admina: Platyna
Rodzaj kary: ban na 720 min
Powód kary: Obrażanie graczy
Data zdarzenia: 19:34 29.08.2020
Opis zdarzenia: Siema. Jedyna co napisałem to "i sklej pizde" do chłopa, który prowokował innego gracza :) Przed tym wydarzeniem niczego nie powiedziałem... No i dalej jest tak jak mówiłem ale co tam, przecież ja nie mam racji. Wklejam cytat bo nie chce pisać dwa razy tego samego bo nie warto na tego dzieciaka. "Przełożeni to w większości zawistne polaczki próbujące sobie ulżyć czy też wyżyć się na kimś. Jak nie ma za co zbanować to się pisze do innego admina i wręcz prosi aby upierdolić go za byle co... Prawda PLATYNA? SOMEHOW"

Osoba, która prowokowała gracza nie dostała nawet upomnienia :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

"Każdy z graczy, adminów jest traktowany równo ale jeśli ktoś na siłę robi z siebie "idiotę" czy też szuka pewnego rodzaju "atencji"to już znak, że z tą osobą jest coś nie tak." I nie ma tutaj hipokryzji?

Edytowane przez liquZz
  • Śmiech 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności