Zasłużony Fragowicz frekly. Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Cześć, zdarzyła się bardzo dziwna sytuacja. Na początku każdemu na serwerze wzrósł mocno ping, potem całkowicie wywaliło serwer i nie dało się dołączyć przez jakieś 30 sekund. Gdy wszedłem na arenkę zauważyłem, że moja ranga spadła do golda 2, a statystyki całkowicie wygasły. Nie robiłem nic w panelu admina, ani nie grzebałem w !lvl w przeciągu 20 minut przed zaistnieniem problemu. Przepraszam, że nie napisałem tego posta w odpowiednim miejscu, ale jestem zszokowany. Zaobserwowałem jeszcze, że ktoś przejął moje staty. 5
Właściciel GET Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Właściciel Opublikowano 29 Sierpnia 2020 W dniu 28.08.2020 o 18:45, frekly. napisał: Na początku każdemu na serwerze wzrósł mocno ping, potem całkowicie wywaliło serwer i nie dało się dołączyć przez jakieś 30 sekund. Pewnie cos w eTOP. 2
Właściciel GET Opublikowano 28 Września 2020 Właściciel Opublikowano 28 Września 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi