Sponsor XX Orzeł XX Opublikowano 25 Lipca 2020 Sponsor Opublikowano 25 Lipca 2020 19 godzin temu, ℍ???? napisał: Nick jakiego używasz: Haizo Wiek: 15 Staż gry na serwerze: co prawda dopiero 8h ale wiadome jest ze bede gral dlugi czas, i na pewno to nie koniec z siecia fragujemy. Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] -Jestem co prada mlody lecz mysle dojrzale. -Chetnie pomagam graczom o ile potrzebuja czegos. -Humor -Znajomosc regulaminu -Znajomosc graczy (poznaje dalej, ale juz duzo osob znam) Oświadczam, iż przebywam na serwerze: wydaje mi sie ze od 10 do 12 w nocy o ile czas pozwoli (ale zazwyczaj tak gram) Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/id/HaizoOffi/ Witam : Cześć aktualnie widzę ciebie często na serwerze dość spokojny niema z tobą żadnych problemów. ( + ) Wiek: (15 lat ) - Ale liczy się przede wszystkim Ukończenie mutacji ! Staż gry na serwerze: - 8h to zbyt malutko - jedyny minusik - Lecz to idzie nad robić Znajomości regulaminu - ( + ) Humor - ( + ) ( No takie 50/50 ) - Ale pozostawiam tu też na wyrażenie się innym adminą z serveru ( Only AWP NS ❤️ ) Pozdrawiam : Orzeł02.pl ?
Rekomendowane odpowiedzi