Skocz do zawartości

[KOSZ] Skarga na Nesty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dość, że zostałam oczerniona, że czytać nie potrafię, to jeszcze dodatkowo dostałam ostrzeżenie od pana Nesty nawet nie wiem za co :D dodatkowo napisałam pw gdzie mam swój post umieścić, a prywatna wiadomość zwrotna to właśnie to ostrzeżenie po prostu bosko :) gratulacje dla właściciela tego serwera.

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Nigdzie Cię nie oczerniłem, zostałaś potraktowana tak jak Ty potraktowałaś i wyraziłaś o adminie, mianowicie: "na chwilkę zeszłam na pulpit oraz poszłam coś załatwić, wracam a tu ban, widzę nie bardzo niektórzy administratorzy są nieogarnięci w szczególności ten. " - obraziłaś 'niektórych' administratorów, że są nieogarnięci, a w szczególności "ten" czyli ten, który nadał Ci bana. Jest to H@ serwera, nie musisz się kłaniać mu, ale obraziłaś wiele osób niewinnych w temacie, ponadto napisałaś w złym dziale, a nawet jeśli w złym dziale, to nie zastosowałaś się do zasad panujących w ów dziale, np. wzór.

Dostałaś ostrzeżenie za tamten post, a nie za napisanie do mnie na PW.

Reasumując, nic dziwnego, że kobiety są mniej inteligentne od mężczyzn. Co prawda, inteligencja nie jest najważniejszą cechą człowieka; zważmy na fakt, że po otrzymaniu PW w stylu "macie nieogarnięte forum", a przed obrażałaś "macie nieogarniętych adminów", to wychodzi na to, że nikt tutaj nie jest ogarnięty, tylko jaśnie Pani o nicku kicia.

Staramy się rozpatrywać wszelkie skargi z możliwą dokładnością, każdy jest tylko człowiekiem, błędy się zdarzają.

Kolejna sprawa. Wracając do "nieogarnięte forum", że nie jest czytelnie napisane "gdzie można złożyć skarge/odowłanie", to ja odpowiadam: czy mamy przystosować je dla niewidzących, niedosłyszących, a może jeszcze dla mańkutów? Wszystkim nie dogodzimy, a odwołanie jak byk jest na czerwono zaraz po wejściu na forum, więc nie wiem czy "ktoś" ślepakami w nas strzela, że nie widać tego? Czy może dla Ciebie kicia, całe forum na różowo? Nie chcę już tutaj tak bardzo obrażać kobiet, tu o to chodzi jakie Wy jesteście lub Ty konkretnie, jednak forum to forum, jeśli czegoś nie wiemy, to się pytamy, a nie wysuwamy wnioski i tezy bezpodstawnie, bo w ten sposób jesteśmy obrażani podczas kiedy użytkownik (w tym wypadku Ty) jest winowajcą - dokładnie to samo zrobiłem tak jak Ty, duży nacisk na płeć zrobiłem.

Wracając do meritum sprawy, jeśli tak bardzo odstraszamy "Panią", to trzeba po prostu sobie odpuścić, bo co my możemy w sprawie zrobić, kiedy nie dość, że dogadzamy użytkownikom dając na czerwono tytuł działu, gdzie wyraźnie jest napisane: odwołanie... - tak jak wspomniałem, mamy przystosować specjalnie forum dla mańkutów, kobiet itd? Proszę się nie ośmieszać, a nasz zespół nie oczerniać. Ostrzeżenie jest słuszne i mógłbym jeszcze jedno dać, ale nie zrobię tego. Ostrzeżenia z reguły nie daję "tubylcom", jednak jeśli ktoś nas obraża, stwierdza jakieś tezy, podczas kiedy sam sobie jest winien, nie będziemy przychylni do takich zachowań.

PS: Dostałem 4 czy 5 od Ciebie wiadomości na PW, nie można było napisać jedną albo dwie? No tak, czyżby natura 'kobiecości' nawet na forum musiała prześladować, nas, mężczyzn? :) :D

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności