Movment Zuhn Opublikowano 13 Czerwca 2020 Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2020 Skarga na: adminaNick podczas gry: SORRY FOR SCIPTS zuhnNick osoby oskarżonej: somehowwwDlaczego składasz skargę: Dostałem bana bez powodu od somehowww zrobiłem parę bunnyhoppów po czym dostałem bana za skrypty których nie mamData zdarzenia: 17:24 do 17:38 13.06.2020Opis zdarzenia: Zrobiłem bh przez okno i dostałem bana jak bomba wybuchła powód: skrypty których nie posiadam są to lata trenowania bh na klawiaturze ludzie piszą ze jestem na skryptach a ja to po prostu ćwiczę co jakiś czas i coraz lepiej mi to wychodzi są świadkowie bana którzy byli na serwerze i to poświadczą że nie mam skryptów po prostu jestem dobry w skakaniu czasami potrafię zrobić bh przez całą mapę mam movment globala ludzie to poświadczą z którymi gram na serwerze ( Banan, tamburyna ) chce dostać UB od somehoww lub innego administratora ponieważ nie mam żadnych skryptów Dowód: 3
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 13 Czerwca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2020 Prosisz o UB, a piszesz skargę. Zrób to jak należy. 2
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 13 Czerwca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi