Skocz do zawartości

[KOSZ] Kolejna nowa odsłona

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Kolejna nowa odsłona strony! Zmieniliśmy:

-> cały header, dodając np. facebook-a wysuwanego od góry, nowy header,

-> napis nad headerem

-> dodaliśmy przy działach "strzałkę"

-> zmieniliśmy kolor stopki na czarny (taki jak był kiedyś)

-> klikając na różne linki, pojawia się pomału kolor na czerwony

To takich kilka zmian na forum dla odświeżenia. W przyszłym miesiącu prawdopodobnie zakupimy IP.B.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobrze by było jak header był na całkiem rozciągnięty w tej chwili źle wygląda.

• Właściciel
Opublikowano

Na całkiem rozciągnięty? Wszystko dobrze wygląda, nie wiem o co Ci chodzi. Podaj screen.

Opublikowano

Gdy dzisiaj wszedłem pierwszy raz, zobaczyłem tylko strzałki przy działach. Reszta nie zwraca mojej uwagi zbytnio, ale może być.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na całkiem rozciągnięty? Wszystko dobrze wygląda, nie wiem o co Ci chodzi. Podaj screen.

Chodzi mi o to żeby ten cały header pokrył miejsce na jego przeznaczone w sensie aby też zachodził za facebook-a wysuwającego się z góry ;)

• Właściciel
Opublikowano

Chodzi mi o to żeby ten cały header pokrył miejsce na jego przeznaczone w sensie aby też zachodził za facebook-a wysuwającego się z góry ;)

Jeśli wykonasz takie logo, nie ma sprawy. Póki co nie ma się co z takimi sprawami mówiąc kolokwialnie pieprzyć, bo są ważniejsze sprawy. Być może zrezygnujemy za 1 miesiąc z tego silnika forum.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zauważyłem elegancki efekt przy najechaniu na numer strony, a także przy ocenie wątku. Świetne.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Teraz z headerem jest elegancko. Mam jasny ekran, wcześniej było widać kontury teraz tego nie widać i jest git. ;)

Opublikowano

Akurat masz racje, gdyby był rozciągnięty na całej lini byłby lepszy efekt i może trochę inna grafika , może ogarne znajomego, żeby zrobił jakieś dobre logo jeżeli będzie miał czas.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Troszkę widać rozjaśnienia na krawedzi headera ale tego tak łatwo nie da się ukryć lecz efekt wyszedł świetnie :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Akurat masz racje, gdyby był rozciągnięty na całej lini byłby lepszy efekt i może trochę inna grafika , może ogarne znajomego, żeby zrobił jakieś dobre logo jeżeli będzie miał czas.

"Na całej linii, na całej linii..." Gówno wiecie a dużo gadacie..

• Właściciel
Opublikowano

Zgadzam się z bistro. Nie można dać headeru na całej linii, takie rozwiązanie jakie jest teraz znajdziemy nawet z vB czy IP.B, bo przecież każda rozdzielczość ekranu wpływa na szerokość forum. Nie da się przystosować headeru do danej rozdzielczości ekranu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja wyrażam swoją opinię i ocenę. Z pewnością bardzo dużo powiedziałeś w tej sprawie, dużo...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja wyrażam swoją opinię i ocenę. Z pewnością bardzo dużo powiedziałeś w tej sprawie, dużo...

Wystarczająco powiedziałem w tej sprawie, jeżeli chodzi o wygląd strony to nie muszę się wypowiadać.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności