Skocz do zawartości

[KOSZ] Kolejna nowa odsłona

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Teraz?

Powiem tak Widać odosobniony header od całego tła header jest trochę jaśniejszy i nie zlewa się z tłem. (Być może to widać tylko u mnie)

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Teraz?

Powiem tak Widać odosobniony header od całego tła header jest trochę jaśniejszy i nie zlewa się z tłem. (Być może to widać tylko u mnie)

Aby zobaczyć odbiegające tło trzeba się nieźle namęczyć i przypatrzeć.

Ja mam bardzo jasny ekran i tego nie widzę.

Jedyne czego nie bardzo widzę jest zegar w prawym górnym rogu.

Na zdjęciu trochę to jaśniej wychodzi, ale normalnie prawię tego nie widzę.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie wielka różnica lecz teraz muszę się przyjrzeć wcześniej nie musiałem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mówiłem ci nesty ,że zły kolor dałeś. Ja ci dobry podałem -.- kod : 1f1f1f

Opublikowano

No widzialam jak zmieniłes forum Nesty :) i ten Fb musial w rogu byc heh :):)

• Właściciel
Opublikowano

Przed wstawieniem tych rzeczy, dałem 1E1E1E (tak jak jest teraz), następnie Ice Tea zaczął pisać rzeczy niestworzone i myślałem, że rzeczywiście zły kolor dałem, więc zmieniłem na 1D1D1D, okazuje się że wszystko było dobrze i teraz jest 1E1E1E, na 1F1F1F nawet Ci Freakovsky może potwierdzić, że jest gorzej! Ale Ty oczywiście musisz się upierać, że dobrze dałeś.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przed wstawieniem tych rzeczy, dałem 1E1E1E (tak jak jest teraz), następnie Ice Tea zaczął pisać rzeczy niestworzone i myślałem, że rzeczywiście zły kolor dałem, więc zmieniłem na 1D1D1D, okazuje się że wszystko było dobrze i teraz jest 1E1E1E, na 1F1F1F nawet Ci Freakovsky może potwierdzić, że jest gorzej! Ale Ty oczywiście musisz się upierać, że dobrze dałeś.

Bo ja zrobiłem ten obrazek i robię próbkę koloru i jest taki kod -.-

• Właściciel
Opublikowano

Poprawiliśmy wszelkie błędy związane z wprowadzeniem nowej odsłony, mianowicie:

- pole, np. daj browara nie jest rozciągane na szerokość około 1000 px

- pole wyboru wstawienia filmiku (dziękuję Ice Tea) zostało poprawione na takie, jakie być powinno, wdarł się pewien błąd w tym miejscu

- header zawierał kilka niepotrzebnych rzeczy, uprościliśmy w kodzie i zyskaliśmy na lepszym, generowanym czasie

- drobne poprawki w pliku globa.css

To tyle, uważam że zakończyliśmy sukcesywnie nasz plan. Nie będziemy wprowadzać już nowych rzeczy w wyglądzie forum czy modyfikować, bądź ulepszać - jedynie poprawiać. Dlaczego? Prawdopodobnie przejdziemy na płatny skrypt.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Poprawiliśmy wszelkie błędy związane z wprowadzeniem nowej odsłony, mianowicie:

- pole, np. daj browara nie jest rozciągane na szerokość około 1000 px

- pole wyboru wstawienia filmiku (dziękuję Ice Tea) zostało poprawione na takie, jakie być powinno, wdarł się pewien błąd w tym miejscu

- header zawierał kilka niepotrzebnych rzeczy, uprościliśmy w kodzie i zyskaliśmy na lepszym, generowanym czasie

- drobne poprawki w pliku globa.css

To tyle, uważam że zakończyliśmy sukcesywnie nasz plan. Nie będziemy wprowadzać już nowych rzeczy w wyglądzie forum czy modyfikować, bądź ulepszać - jedynie poprawiać. Dlaczego? Prawdopodobnie przejdziemy na płatny skrypt.

Pytanie, dlaczego aktualny czas jest na czarno? Nic nie widać.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności