Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 23 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Teraz? Powiem tak Widać odosobniony header od całego tła header jest trochę jaśniejszy i nie zlewa się z tłem. (Być może to widać tylko u mnie)
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 Daj screen, bo jak napisałem "teraz" to zmieniłem kolor tła..
Piotrus Opublikowano 23 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Teraz? Powiem tak Widać odosobniony header od całego tła header jest trochę jaśniejszy i nie zlewa się z tłem. (Być może to widać tylko u mnie) Aby zobaczyć odbiegające tło trzeba się nieźle namęczyć i przypatrzeć. Ja mam bardzo jasny ekran i tego nie widzę. Jedyne czego nie bardzo widzę jest zegar w prawym górnym rogu. Na zdjęciu trochę to jaśniej wychodzi, ale normalnie prawię tego nie widzę.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 23 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 SS w poście wyżej też zauważyłem to samo w tamtym ss
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 Czy teraz jest wszystko dobrze? (bangerang, sprawdź czy przy działach nie masz tych kropek...)
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 23 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nie wielka różnica lecz teraz muszę się przyjrzeć wcześniej nie musiałem.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 23 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mówiłem ci nesty ,że zły kolor dałeś. Ja ci dobry podałem -.- kod : 1f1f1f
Endzii Opublikowano 23 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 No widzialam jak zmieniłes forum Nesty :) i ten Fb musial w rogu byc heh :):)
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mówiłem ci nesty ,że zły kolor dałeś. Ja ci dobry podałem -.- kod : 1f1f1f Przed wstawieniem tych rzeczy, dałem 1E1E1E (tak jak jest teraz), następnie Ice Tea zaczął pisać rzeczy niestworzone i myślałem, że rzeczywiście zły kolor dałem, więc zmieniłem na 1D1D1D, okazuje się że wszystko było dobrze i teraz jest 1E1E1E, na 1F1F1F nawet Ci Freakovsky może potwierdzić, że jest gorzej! Ale Ty oczywiście musisz się upierać, że dobrze dałeś.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 23 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mówiłem ci nesty ,że zły kolor dałeś. Ja ci dobry podałem -.- kod : 1f1f1f Przed wstawieniem tych rzeczy, dałem 1E1E1E (tak jak jest teraz), następnie Ice Tea zaczął pisać rzeczy niestworzone i myślałem, że rzeczywiście zły kolor dałem, więc zmieniłem na 1D1D1D, okazuje się że wszystko było dobrze i teraz jest 1E1E1E, na 1F1F1F nawet Ci Freakovsky może potwierdzić, że jest gorzej! Ale Ty oczywiście musisz się upierać, że dobrze dałeś. Bo ja zrobiłem ten obrazek i robię próbkę koloru i jest taki kod -.-
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2013 Poprawiliśmy wszelkie błędy związane z wprowadzeniem nowej odsłony, mianowicie: - pole, np. daj browara nie jest rozciągane na szerokość około 1000 px - pole wyboru wstawienia filmiku (dziękuję Ice Tea) zostało poprawione na takie, jakie być powinno, wdarł się pewien błąd w tym miejscu - header zawierał kilka niepotrzebnych rzeczy, uprościliśmy w kodzie i zyskaliśmy na lepszym, generowanym czasie - drobne poprawki w pliku globa.css To tyle, uważam że zakończyliśmy sukcesywnie nasz plan. Nie będziemy wprowadzać już nowych rzeczy w wyglądzie forum czy modyfikować, bądź ulepszać - jedynie poprawiać. Dlaczego? Prawdopodobnie przejdziemy na płatny skrypt.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 24 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Poprawiliśmy wszelkie błędy związane z wprowadzeniem nowej odsłony, mianowicie: - pole, np. daj browara nie jest rozciągane na szerokość około 1000 px - pole wyboru wstawienia filmiku (dziękuję Ice Tea) zostało poprawione na takie, jakie być powinno, wdarł się pewien błąd w tym miejscu - header zawierał kilka niepotrzebnych rzeczy, uprościliśmy w kodzie i zyskaliśmy na lepszym, generowanym czasie - drobne poprawki w pliku globa.css To tyle, uważam że zakończyliśmy sukcesywnie nasz plan. Nie będziemy wprowadzać już nowych rzeczy w wyglądzie forum czy modyfikować, bądź ulepszać - jedynie poprawiać. Dlaczego? Prawdopodobnie przejdziemy na płatny skrypt. Pytanie, dlaczego aktualny czas jest na czarno? Nic nie widać.
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2013 Było dobrze, widocznie coś znowu musiałem zmienić :F
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi