Właściciel GET Opublikowano 21 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witajcie, Kolejna nowa odsłona strony! Zmieniliśmy: -> cały header, dodając np. facebook-a wysuwanego od góry, nowy header, -> napis nad headerem -> dodaliśmy przy działach "strzałkę" -> zmieniliśmy kolor stopki na czarny (taki jak był kiedyś) -> klikając na różne linki, pojawia się pomału kolor na czerwony To takich kilka zmian na forum dla odświeżenia. W przyszłym miesiącu prawdopodobnie zakupimy IP.B. Pozdrawiam.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 21 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak już mówiłem, świetne.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 21 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dobrze by było jak header był na całkiem rozciągnięty w tej chwili źle wygląda.
Core Opublikowano 21 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Bardzo fajnie to wygląda, coś nowego dla oka. + dla wykonawców ;)
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 21 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Fantastycznie :)
Właściciel GET Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dobrze by było jak header był na całkiem rozciągnięty w tej chwili źle wygląda. Na całkiem rozciągnięty? Wszystko dobrze wygląda, nie wiem o co Ci chodzi. Podaj screen.
Makon Opublikowano 21 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Bardzo dobrze zrobione :)
Paciaciak Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 21 Stycznia 2013 Gdy dzisiaj wszedłem pierwszy raz, zobaczyłem tylko strzałki przy działach. Reszta nie zwraca mojej uwagi zbytnio, ale może być.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 21 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dobrze by było jak header był na całkiem rozciągnięty w tej chwili źle wygląda. Na całkiem rozciągnięty? Wszystko dobrze wygląda, nie wiem o co Ci chodzi. Podaj screen. Chodzi mi o to żeby ten cały header pokrył miejsce na jego przeznaczone w sensie aby też zachodził za facebook-a wysuwającego się z góry ;)
Właściciel GET Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dobrze by było jak header był na całkiem rozciągnięty w tej chwili źle wygląda. Na całkiem rozciągnięty? Wszystko dobrze wygląda, nie wiem o co Ci chodzi. Podaj screen. Chodzi mi o to żeby ten cały header pokrył miejsce na jego przeznaczone w sensie aby też zachodził za facebook-a wysuwającego się z góry ;) Jeśli wykonasz takie logo, nie ma sprawy. Póki co nie ma się co z takimi sprawami mówiąc kolokwialnie pieprzyć, bo są ważniejsze sprawy. Być może zrezygnujemy za 1 miesiąc z tego silnika forum.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 22 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zauważyłem elegancki efekt przy najechaniu na numer strony, a także przy ocenie wątku. Świetne.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 22 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Teraz z headerem jest elegancko. Mam jasny ekran, wcześniej było widać kontury teraz tego nie widać i jest git. ;)
Core Opublikowano 22 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 No i git majonez ;) Też Freaky to zauważyłem, fajnie to wygląda ;)
KaeN Opublikowano 22 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dobrze by było jak header był na całkiem rozciągnięty w tej chwili źle wygląda. Akurat masz racje, gdyby był rozciągnięty na całej lini byłby lepszy efekt i może trochę inna grafika , może ogarne znajomego, żeby zrobił jakieś dobre logo jeżeli będzie miał czas.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 22 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Troszkę widać rozjaśnienia na krawedzi headera ale tego tak łatwo nie da się ukryć lecz efekt wyszedł świetnie :)
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 22 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dobrze by było jak header był na całkiem rozciągnięty w tej chwili źle wygląda. Akurat masz racje, gdyby był rozciągnięty na całej lini byłby lepszy efekt i może trochę inna grafika , może ogarne znajomego, żeby zrobił jakieś dobre logo jeżeli będzie miał czas. "Na całej linii, na całej linii..." Gówno wiecie a dużo gadacie..
Właściciel GET Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgadzam się z bistro. Nie można dać headeru na całej linii, takie rozwiązanie jakie jest teraz znajdziemy nawet z vB czy IP.B, bo przecież każda rozdzielczość ekranu wpływa na szerokość forum. Nie da się przystosować headeru do danej rozdzielczości ekranu.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 22 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 "Na całej linii, na całej linii..." Gówno wiecie a dużo gadacie.. Ja wyrażam swoją opinię i ocenę. Z pewnością bardzo dużo powiedziałeś w tej sprawie, dużo...
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 22 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 "Na całej linii, na całej linii..." Gówno wiecie a dużo gadacie.. Ja wyrażam swoją opinię i ocenę. Z pewnością bardzo dużo powiedziałeś w tej sprawie, dużo... Wystarczająco powiedziałem w tej sprawie, jeżeli chodzi o wygląd strony to nie muszę się wypowiadać.
Rekomendowane odpowiedzi