malkoDeusz Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Skarga na: adminaNick podczas gry: malkoDeuszNick osoby oskarżonej: niewiem, który dał banaDlaczego składasz skargę: Zostałem zbanowany z nie wiadomo jakiego powoduData zdarzenia: wczoraj rano moglem, wbiłem popołudniu dostaje komunikat w grze o zbanowanieOpis zdarzenia: Dostałem vaca na 1 koncie, którym grałem. Nie dawno stworzyłęm konto i wbiłem prime i zaczęłem grać na serwerze legit i dostałem bana.Dowód: Dowód na co?
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2020 9 minut temu, malkoDeusz napisał: Dlaczego składasz skargę: Zostałem zbanowany z nie wiadomo jakiego powodu To nie stanowi podstawy do złożenia skargi. Zalecam więc napisać prośbę o odbanowanie w odpowiednim do tego dziale. 2
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi