Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 2 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2013 effect dobra mapa, jest grana dosyć często z rana. Cave, snowbase, xmas i killdust sporadycznie grane, ale jednak coś grane. fatal i night camp dla mnie za małe i mało ciekawe.
Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2013 Effect mnie denerwuje :F
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 2 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2013 zm_nightcamp to fajna mapa i jest gdzie się skryć pomimo tego, że jest mała więc powinna zostać
Zasłużony Fragowicz raducha Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2013 te które Nesty wymieniłeś do kosza :)
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 2 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2013 te które Nesty wymieniłeś do kosza :) TYLKO NIE effect, mała mapa i przydaje się gdy jest mało graczy.
Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2013 No dobra, na razie effect nie.
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2013 Do usunięcia może iść anekin v4, bo jest v3. zm_fatalcamp - cóż to za dziwadło, bo nie pamiętam i ciągle mi się myli? ew. zm_killdust2 zm_nightcamp - nudna już trochę :d zm_slime_house - spadki graczy są na tej mapie a w zamian za to proponuję zm_nokaut - mapa się sprawdza na innych serwerach, polecam
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 11 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2013 Do usunięcia może iść anekin v4, bo jest v3. Jeśli już usunąć anekina to na pewno nie v4 - jest to zdecydowanie lepsza wersja (moim zdaniem) niż v3 gdyż jest więcej ciekawych kamp
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 11 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2013 Do usunięcia może iść anekin v4, bo jest v3. Jeśli już usunąć anekina to na pewno nie v4 - jest to zdecydowanie lepsza wersja (moim zdaniem) niż v3 gdyż jest więcej ciekawych kamp Ale bugowania też jest więcej...
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 11 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2013 Nesty moją ulubioną wersje anekina chcesz usunąć ?? :
Endzii Opublikowano 12 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2013 Jestem za dodaniem nowych map co proponuje raducha i za nie usunięciem zm_effect :) Spoko nie zauważyłam hehe daty tematu haha ^^ :)
Zasłużony Fragowicz raducha Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2013 Andzia te mapy już są wgrane ;p
Lewy Opublikowano 13 Lutego 2013 Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2013 zm_south_escape_b2 zm_jambalaya_escape Oprócz tych dwóch mapek. Ludzie nie za bardzo lubią mapy na uciekanie. Te co są na serwie wystarczą :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2013 zm_dust2_2x2 została poprawiona. Powinna już działać poprawnie. Nadal nikt nie odniósł się do tego, co napisałem. Tym bardziej raducha.. Więc?
Zasłużony Fragowicz raducha Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2013 tak nesty tak zgadzam się na wszystko co napisałeś :*
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 17 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2013 tak nesty tak zgadzam się na wszystko co napisałeś :* Co z gloomy_fg i shout_escape_b2?
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi