Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam, mam taki otóż problem: gdy włączam cs'a (na st) to widzę "tapetę" z cs (tych dwóch typków) po czym cs mi się wyłącza i nie wyświetla się żaden komunikat. Reinstalowałem steam'a i cs'a nic nie pomogło. Dodam, że na non steam'ie wcześniej działao wszystko dobrze. Z góry dziękuję.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 18 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2013 http://www.forums.wiaderko.com/problemy-z-cs-1-6-oraz-cs-condition-zero/222967-cs-sie-wlacza-i-wylacza.html
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nic nie pomogło ani Combo fix ani wyłączenie procesu explorer.exe. Macie coś jeszcze ?
Core Opublikowano 19 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zainstaluj ponownie sterowniki do karty graficznej, lub zainstaluj nowsza ich wersje albo starszą
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nic, zainstalowałem starsze i nowsze sterowniki. Jeszcze macie coś? Jak nie to się mówi trudno. Dobra działa mi. Usunąłem plik client.dll z folderu cl_dlls i wszystko działa. dzięki za chęci macie browca :).
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi