dgolabek Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Czekaj, ty dałes demka innych graczy i chcesz sie tym odwołac od bana? Po pierwsze na pierwszy rzut oka na twoją gre odrazu miałem podejrzenia( mówi to nowe konto i ilosc HS) też nagrałem twoją gre i dawanie innych graczy którzy grają w te grę od kilku lat to jest smiech na sali. Nie pozdrawiam Riciooo, 6 Kwietnia 2020 Kącik dyskusyjny nie znajduje się w tym dziale!
Ko0zak Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @ dgolabek Cześć Gołąbek, To są moje powy, czyli demka Point of View nagrane przez konsolę komendą record w trakcie gry. Skąd w ogóle pomysł, że może być inaczej, chociaż je oglądałeś? Swoją drogą czy widziałeś już moje zgłoszenie na ciebie? Ciekaw jestem, jak się z tego wytłumaczysz ?. 1
dgolabek Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 no ja mówie o tym zgłoszeniu na mnie i na innych graczy, z fartem tam ci zycze bo ja wiem ze jestem czysty. ja tam na twoim miejscu bardziej bym sie martwił ?
Ko0zak Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 To dobrze, że wiesz, że jesteś czysty. Natomiast ja wiem, że mam na ciebie niepodważalne dowody. ? Jestem ciekawy co za (mam nadzieję) niespełna 24h pokaże Raien, bo na razie żadnych dowodów w swojej sprawie nie ujrzałem, poza zlagowanymi demkami i przypuszczeniami na podstawie statystyk. No ale jeszcze ma czas, więc cierpliwie czekam.
Rekomendowane odpowiedzi