Skocz do zawartości

[KOSZ] Skarga na h@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ogromny żal do h@ na waszych sieciach :/ . Otóż była sytuacja, ponieważ wysłalem SMS, na vipa na serverach ZM, i pisząc kod itd. wszystko było ok, wysłałem, a tu przychodzi odp. "Błędna wiadomość. Sprawdź pierwsze słowo i numer, na jaki wysyłasz. Spróbuj jescze raz." Nie chciałbym być za bardzo wulgarny, gdyż zdaję sobie z tego sprawę że zostanę ukarany warnem, ale JAKIM Kurcze cudem nawet kase mi zeżarło. Nie wiem czy to będzie miało jakieś znaczenie ale specjalnie jechałem po doładownie do sklepu, "a tu co jajco" ://///.

PS: Pozdrawiam serdecznie całą sieć fragujemy i liczę na jakiekolwiek skutki tej mojej skargi. (W skardze szczególnie pozdrawiam Nesty, when, Spawacza, killera i wiele innych których bardzo lubie :)<3)

• Właściciel
Opublikowano

Po 1. Co ta skarga ma tutaj wnieść?

Po 2. Co H@ mają wspólnego z Twoją głupotą?

Po 3. Wyjaśnijmy sytuację:

- wysłałeś błędnie SMS-a, o czym poinformowałeś mnie i napisałeś, że zamiast w treści wpisać "ag pukawka" to wpisałeś "Ag pukawka" - czyli inaczej błędna treść z winy usługobiorcy;

- następnie poprosiłem o Twój nr telefonu i wszelkie dane tego SMS-a - otrzymałem

- kolejna rzecz zgłosiłem sprawę (reklamację) w tej sprawie do Pukawki

- napisałem do Ciebie na PW:

Witam,

Dziś z tego co wiem powinieneś dostać zwrotny SMS w ramach reklamacji.

było to "Wczoraj 12:07" wysłane.

Nie dostałem żadnej odpowiedzi z Twojej strony, a potwierdzenie dostarczenia reklamacji:

Dołączona grafika

Więc winić można tylko i wyłącznie Ciebie za głupotę, brak ogarnięcia. Skoro ja Ci napisałem o reklamacji, to jakim prawem żądasz sobie na PW VIP-a rozszerzonego, kiedy wpłaty w portfelu nie ma i nie współpracujesz?

• Właściciel
Opublikowano

Nie rozumiem, zadajesz czasem nieprzemyślane pytania, które nijak mają się do sytuacji. Skoro Cię prosiłem o coś, to się na tym skup człowieku! Przez takich ludzi jak Ty odechciewa się pracy i musimy marnować czas na właśnie tego typu pytania i tematy.

Dla mnie temat jest zbędny, bo ewidentnie zawiniłeś Ty, a skoro pomoc odrzucasz, to już niestety nie moja wina.

Wysłałeś SMS z błędną treścią, jeśliby okazało się, że rzeczywiście wysłałeś, to powinieneś mieć wiadomość SMS od cashbill zaraz po złożonej reklamacji przeze mnie - o czym Cię poinformowałem! - i byś przyjął ten kod czy jak to tam jest z tym przysłanym SMSem, to by wpłata była. Widocznie:

- podałeś błędny nr telefonu

- kłamiesz, że wysłałeś SMS

Po zaksięgowaniu wpłaty, która znajdować powinna się w portfelu, powinieneś wybrać czy chcesz podstawowy czy rozszerzony.

Rozszerzony ma więcej funkcji, droższy jest, trwa krócej od podstawowego. Więc na logikę, skoro nie ma wpłaty w portfelu = nie ma VIP-a.

Proste? Proste! Więc nie rozumiem zadanego pytania; skup się na konkretnej sprawie, a nie pobocznych, które nie mają sensu w temacie.

@@ Dodam coś jeszcze.

Z doświadczenia wiem, że tego typu tworzenie problemów na forum ogólnym to próba przedstawienia błędu ewidentnego ze strony usługodawcy czyli z naszej strony, podczas kiedy to jest wina tylko i wyłącznie usługobiorcy czyli Twoja - mateuszn56. Z nas drogi chłopcze nie zrobisz oszustów, jesteśmy uczciwi, rzetelni i nie możemy odpowiadać za błędy niewynikające z naszej winy; jeśli taki motyw kierujesz, to niestety będziemy musieli pozwać tego typu działania. Dla mnie jest to też próba wyłudzenia usługi.

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności