Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Mam problem od jakiegoś czasu po zaktualizowaniu cs podczas gry zauważyłem, że błyszczą mi bronie i różne przedmioty i coś odbija mi się w lunecie awpy. Bardzo mi to przeszkadza i pożera fpsy. Szukałem na internecie co może to powodować i znalazłem że odpowiadają za to detale shaderów . Sprawdzałem na każdej opcji (na początku miałem niskie) , ale nic to nie zmieniało i wygląda to tak jakbym miał ciąglę ustawioną wysoką opcje shadera.  Zrobiłem spójność plików ale nic to nie pomogło. Co mam teraz zrobić muszę od nowa pobrać i zainstalować cs czy jest na to jakiś sposób?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jest to problem z grą, drogie Valve zmieniło pewnie przypadkiem najniższe ustawienia shadera tak że wyglądają jak wysokie, każdy go ma i większości to przeszkadza, jak na ten moment rozwiązaniem było by danie ustawień shadera na średnie bo te nie zostały zmienione, to mało lecz zawsze coś należy czekać na aktualizację która wyjdzie zapewne jutro albo w niedzielę.
Pozdrawiam :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dany autor tematu był 4 kwietnia online, więc chyba brak zainteresowania tematem. Pomoc ze strony @ somehoww  została udzielona w sprawie detali.

Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności