staax2 Opublikowano 20 Marca 2020 Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2020 Skarga na: opiekuna / admina / graczaNick podczas gry: wpisz tu swój nick na serwerzeNick osoby oskarżonej: wpisz tu nick admina lub gracza, na którego składasz skargęDlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargęData zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargęOpis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację, na podstawie której składasz skargęDowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów Serwer: Nick podczas gry: Staax Nick admina podczas gry: Michalek Link do screenów: nie ma Witam Chce wyjaśnić sytuacje w której dostałem bana. Michalek pajacyku to że masz admina nie oznacza że masz banować bez powodu. Wytlumacz mi jak na "zm_dust_escape_remake_dp " mogę się podkładać skoro 26 osób biegnie w grupie jeden przy drugim ????? Nie dawajcie adminów byle smarkaczowi bo tylko opinia serwera na tym cierpi a na prawdę super zombie mod Pozdrawiam 2
Właściciel GET Opublikowano 20 Marca 2020 Właściciel Opublikowano 20 Marca 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi