OREŁ Opublikowano 18 Marca 2020 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2020 Serwer: Nick podczas gry: OREŁNick admina podczas gry:Pasha Powód bana: Ignorowanie adminaWydruk z konsoli: Admin: p a s h a Reason: Ignorowanie admina Length: 720 minutes. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://fragujemy.com/ aby poznać szczegóły Admin: p a s h a Reason: Ignorowanie admina Length: 720 minutes. Nie mam pojęcia kiedy nie zastosowałem się do jakiegoś polecenia admina.Nie zignorowałem administratora ponieważ nie miałem powodu,nie miałem czym
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 19 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2020 @ Pasha wyjaśnisz?
Pasha Opublikowano 19 Marca 2020 Zawieszony Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Mówiłem ci ponad 500 razy nie kamp rusz się, przesiedziałeś chamsko 1 rundę na respie, gdzie zrobiłeś clutcha........ Byłem na innym nicku i avatarze mówiłem nie kamp, a ty bo co mi zrobisz ... Jak się nie umiesz przyznać i siedzieć aż ci minie ban to twój problem . Ciesz się że ci nie dałem za wyzywanie graczy mapę wcześniej, bo oglądałem odpaleńca i słuchałem co gadacie A bo zapomniałem . Wróciłem pod nickiem pasha i zapytałem "i co fajnie się kampi ? Dalej będziesz kampić" Co prawda nie odpowiedziałeś ale kampiłeś Edytowane 19 Marca 2020 przez Pasha 3 1
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 5 Maja 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi