IntruZZ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Słuchajcie sprawa wygląda tak , kiedyś tam grałem sobie i podmieniłem sobie sporo furek na BMW X6 itp ale znikło mi Buffalo (pojazd znajdujący się pod domem Cathaliny) co uniemożliwiło mi wykonanie misji zabiciu partnera Tempenego , uciekał białym buffalo , ja go nie miałem więc uciekał na piechotę zabijałem go i gra się wyłączała. Odinstalowałem grę usunąłem plik z dokumentów . Pobrałem nowe GTA z Torrentów zainstalowałem i byłem w szoku bo były moje podmienione fury... jak to możliwe? wykonałem szereg misji do cathaliny i nie było bufallo! czy ktoś wie skąd taki problem występuje ? i dlaczego zostały stare fury z innej gry i brak bufallo?
Quas Opublikowano 13 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Może dlatego, że wszystko zapisało Ci się w rejestrze, i później właśnie tam się zainstalowało. Hmm no to spróbuj odinstalować ręcznie, wchodzisz w menu start, wpisujesz "uruchom" i tam "regedit", tam będziesz miał HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall/ tutaj będzie ta gra, kod. (przynajmniej u mnie tak jest ) A jak to jeszcze nic nie da to tutaj C:\Program Files\InstallShield Installation Information usuwasz ten klucz, który znalazłeś wcześniej.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Lub masz pozostałości z wcześniejszego SA na dysku, radze sprawdzić. :)
Właściciel GET Opublikowano 13 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 13 Stycznia 2013 Lub masz pozostałości z wcześniejszego SA na dysku, radze sprawdzić. :) Rejestry przede wszystkim.
IntruZZ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 mam te rejestry ale to jakieś klucze jak nesty napisał , nie wiem który odpowiada za San Andreas albo pozostałości
Quas Opublikowano 13 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 A no to kliknij na klucz, a po prawej stronie wyświetli Ci się okienko szczegółów, tam odszukaj "DispalyName" i będziesz miał napisaną nazwę gry, którą chcesz usunąć :)
IntruZZ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 PRZELECIAŁEM wszytskie nic gdzie choć by nawet kawałek GTA :)
B.A. Opublikowano 18 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Weź wejdź w Moje Dokumenty na dysku C: . Znajdź folder Gta:San Andreas(cos takiego tam gdzie masz sayv`y) usowasz caly ten folder. Usuwasz ręcznie gre, potem z registu komputrera odinstalowywujesz(w panelu sterowania). Zainstaluj gre i gitara ;>
KaeN Opublikowano 20 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Tylko, że problem może tkwić w podmianie samochodów? odinstaluj je wszystkie narazie.
Rekomendowane odpowiedzi