Paciaciak Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nick jakiego używasz: jo Podaj swój wiek: 18 lat Staż gry Counter-Strike: Ze 4 lata będzie. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie przypominam sobie. Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Akurat na serwerze FFA nie, ale na DR na tej sieci, na JB, AIM oraz DR innej sieci. Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1. Nie ma na serwerze oficjalnego admina. 2. Próbuje pomagać w tym, aby było jak najmniej cziterów. 3. Jestem pomocny. 4. Nie chciałbym aby przez jeden serwer siec FG straciła reputację. 5. Jest bardzo dużo graczy, którzy nie przestrzegają regulaminu(grają na wspomagaczach) i przez nich siec traci swoich cennych graczy. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:35092309 Przynajmniej 10 sensownych postów na forum.- Troszkę więcej jest na zapas. Wiek powyżej 16. Wyjątkowo można przyjąć przyszłego Admina w wieku 15. Warunek jest jeden, że jest ogarnięty.- Już skończone. Przyszły admin musi mieć ukończoną mutację lub głos na poważnym poziomie.- Chyba mam poważny głos(tak mi się wydaje). Chęć do stałego poszerzania swojej wiedzy i podnoszenia własnych kwalifikacji.- Człowiek uczy się całe życie. Mam chęci do poszerzania swojej wiedzy oraz chce być dobrym graczem. Posiadanie STEAM.- Mam. Posiadanie i używanie mikrofonu.- Posiadam oraz używam. Humor!- Jest. P.S Nie za wiele mam godzin przegranych na serwerze ale jestem tego pewny, że nadrobię to za kilka dni.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 7 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ogień jest yo ziomuś faza w 3 kafle TAK!!
@lien[SoD] Opublikowano 8 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja też sądze że Jo się nadaje :) Jestem na Tak
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 8 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2013 jak najbardziej na tak
B.A. Opublikowano 8 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zmieniam zdanie jestem na TAK
Gruby Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja jestem na nie.Dlaczego ? Według mnie to ogarnięty gracz który wie co robi potrafi się dogadać z innymi oraz odróżnić czystego gracza od czitera wiele razy zgłaszał mi na u@ że ktoś czituje i prawie zawsze miał racje , widać że stara się .Oczywiście że tak
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 8 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja jestem na nie. Uzasadnij to.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2013 Tak.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 8 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jo widzę twoje starania na admina. Byłeś niedawno adminem ale zrezygnowałeś i ucichnąłeś na pewien czas ale widzę jednak powróciłeś ;) Za chęci i starania jestem na Tak.
Zasłużony Fragowicz raducha Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2013 tak :)
Właściciel GET Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przyjęty. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/FAQ-Najczestsze-problemy-i-pytania-dla-adminow
Rekomendowane odpowiedzi