Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer:  Zombie Infection
Nick podczas gry:  4Kam!
Nick admina podczas gry:  Michalek
Powód bana:  Podkładka
Wydruk z konsoli: 
[FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS]
||| Zostales zbanowany na serwerze!
||| Nick: 4Kam!
||| IP: 77.255.91.214
||| STEAM_ID: STEAM_1:1:1288877586
||| Nick admina: Michalek
||| Powod: Podkladasz sie
||| Nalozony: 23.12.2019 - 16:17:04
||| Dlugosc: 8 godzin
||| Na: Fragujemy.com #02 [ ZOMBIE INFECTION ] :: • BossBaG! • :: (zm_anekin_house_v4)
||| Musisz poczekac jeszcze: 7 godzin, 56 minut i 48 sekund
||| Wygasa: 24.12.2019 - 00:17:04
[FRAGBANS]----------------------------------

Po raz kolejny nie słuszny ban od admina Michalek. Nie podkładałem się, nie podkładam i nie będę się podkładać. 

Michalek systematycznie okazuje na każdym kroku niczym nie podyktowaną niechęć do mnie. W zasadzie tylko on mnie banuje przy każdej okazji i bez okazji. Byłem 3 razy Matką Zombie stąd miałem szyszki. Zainfekowanie mnie tuż przed banem, miało miejsce bo human przede mną zamienił się w zombie, a ja byłem zablokowany przez innych graczy z tyłu. W grze nie da się latać, więc siłą rzeczy zostałem zarażony, a po tym otrzymałem bana. Dlatego zwracam się z prośbą o UB i udzielenie reprymendy dla admina Michalek, żeby przestał mnie banować bez powodu i się ode mnie odseparował... Serwer i pełniona przez niego funkcja nie służy do przelewania swoich negatywnych emocji, a powinna służyć celom porządkowym. Admin powinien być osobą zrównoważoną emocjonalnie, a nie człowiekiem, który dla poprawy humory banuje wybranych graczy z czystej niczym niepodyktowanej nienawiści. Pozdrawiam i czekam na UB.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności