Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 21 Grudnia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2019 Siemanko ! Wychodzę z propozycją, aby dodać trochę klimatu na serwerze, a mianowicie wprowadzić taką mapkę : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=566484103 Najlepiej w godzinach 22-6, aby zobaczyć czy to w ogóle się przyjmie. Piszcie co o tym sądzicie
Darkness.#exe Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zawieszony Opublikowano 21 Grudnia 2019 @ VetraX jak dla mnie świetny pomysł, jestem oczywiście za wprowadzeniem tej mapki idealny klimacik na Święta
Akuma Opublikowano 21 Grudnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2019 Podoba mi sie ten pomysl. Swietna mapka.
Zasłużony Fragowicz Anana$ Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2019 Jak dla mnie, świetny pomysł! Myślę, że gracze docenią śnieg w grze, gdy nie ma go za oknem. W GTAV np., co roku odświeżana jest mapa warstwą 'śniegu' w całym świecie online. Jest to bardzo miły dodatek od twórców i w tym przypadku również myślę, że tak zostanie odebrany. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.