Sh!q Opublikowano 4 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witajcie tutaj Przedstawie kilka moich graficznych prac Dodam ze robie grafike Od kilku dni . :)) Wszystki opienie mile widziane zmotywują mnie . :)) 1. 2. 3. @Freakowsky nie moge tego co napisałeś bo mi sie popsuło nie wiem Co sie stało nie moge dodac ;/
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 4 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zdjecia wrzuć na imageshack.com lub fotosik, i daj w
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2013 Tak ciężko jest pomyśleć? Popatrz sobie jak zamieniłem Twoje obrazki.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 4 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Teraz wypowiem się co do tej galerii.
Paciaciak Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zdaje mi się ze tylko napisy pododawałeś, więc kariery grafika nie zrobisz.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 6 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Teraz wypowiem się co do tej galerii. HAHAHAHA. xD mam zdanie takie jak jo.
Shezo Opublikowano 16 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi