SZNYCEL Opublikowano 23 Października 2019 Wykluczony Opublikowano 23 Października 2019 Nazwa mapy: zm_zombie-apocalypse Twórca mapy: MieTek Mod: Zombie Mod Rozmiar pliku mapy: 371 KB Ostatnie update: 10.09.2006 Download: https://www.17buddies.rocks/17b2/View/Map/28232/zm_zombie-apocalypse.html
Ras al Ghul Opublikowano 23 Października 2019 Fragowicz Opublikowano 23 Października 2019 dość ciekawa mapa grałem na niej niejednokrotnie i muszę przyznać , że przyjemna rozgrywka 2
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 23 Października 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2019 Mapa była kiedyś na naszym ZM, dobrze ją wspominam. Jeśli chodzi o dzisiejsze community, które mamy na serwerze to obawiam się, że większość zabijałaby się w tym kwasie przez przypadek będąc humanem, oraz celowo będąc zombiakiem, żeby nie dać komuś fraga, gdzie byłoby to dla większości bardzo irytujące. Sam nie wiem... @ pejtrycz co sądzisz? Mógłbym zablokować ten kwas boxami, ale czy to faktycznie byłoby dobre...
SZNYCEL Opublikowano 23 Października 2019 Autor Wykluczony Opublikowano 23 Października 2019 23 minuty temu, Damo napisał: Mapa była kiedyś na naszym ZM, dobrze ją wspominam. Jeśli chodzi o dzisiejsze community, które mamy na serwerze to obawiam się, że większość zabijałaby się w tym kwasie przez przypadek będąc humanem, oraz celowo będąc zombiakiem, żeby nie dać komuś fraga, gdzie byłoby to dla większości bardzo irytujące. Sam nie wiem... @ pejtrycz co sądzisz? Mógłbym zablokować ten kwas boxami, ale czy to faktycznie byłoby dobre... Spróbuj fajna mapa , posiada dużo kamp najlepiej , jak byś mógł usunąć jeden gbox z serwera bo jest ich o jeden za dużo :3
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 23 Października 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2019 19 minut temu, SZNYCEL napisał: najlepiej , jak byś mógł usunąć jeden gbox z serwera bo jest ich o jeden za dużo :3 Po ostatnich zmianach w mapcyklu, usunąłem zm_gbox_mix. Reszta zostanie.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 27 Października 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2019 Mapa została ogarnięta pod względem respów, boxów i przywrócona Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi