Właściciel GET Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witajcie, Tyle się dzisiaj dzieje, że aż głowa boli! Rocznica, sylwester, i mamy kolejne dla Was informacje! Zgodnie z zapowiedziami (nie na forum publicznym!), stanowisko H@ ZM przejmie: raducha! Serdeczne gratulacje dla niego, myślę że godnie zastąpi mnie w obowiązkach pewnych i na pewno odciąży. Pozdrawiam, Administrator FG
Zasłużony Fragowicz raducha Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2013 bójcie się już :D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 1 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2013 bójcie się już :D hehehe ;D Życzę wiele nowemu opiekunowi serwera ;)
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2013 bójcie się już :D Tylko mnie teraz nie opuszczaj jak zła mapa :P
Core Opublikowano 1 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2013 No to życzę powodzenia :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 1 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2013 Gratki i powodzenia Raduch :D
B.A. Opublikowano 2 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Właściwy człowiek na właściwym miejscu jedyny odpowiedzialny admin na to stanowisko. POWODZENIA.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 gz
Właściciel GET Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Właściciel Opublikowano 3 Listopada 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi