Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - Ingereince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Tobiasz
Aktualny wiek:15
Staż gry w Counter-Strike:4 lata(na koncie które sprzedałem)

Nick na serwerze:Ingereince
Staż gry na serwerze:ok 100h
Godziny w jakich grasz na serwerze:14.00,15.00,16.00-20.00,21.30
Link do wykresu aktywności na serwerze: Aktualnie nie zarejestrowałem się na gametrackerze (zarejestrowałem się lecz dopiero przed chwilą :D)

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina NIE lecz znam jego funkcji przywileje i obowiązki
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: jestem dość opanowanym graczem, nie przeklinam i staram się nie wyzywać innych i jestem na serwerze praktycznie codziennie; abstrahując zauważyłem ,że obecność adminów na serwerze only mirage 128 tr jest dość rzadka a praktycznie tam zazwyczaj przebywam i spotykam tam cheaterów -między innymi dlatego chciałbym sprawować role admina na serwerze only mirage

Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój SID: STEAM_0:0:499438983

• Właściciel
Opublikowano

Po 1. Chyba okulary Ci są potrzebne, bo jeśli dla Ciebie serwery CS 1.6 i CS:GO to to tamo to gratuluję.

Po 2. Pisać o ONLY MIRAGE 128 TR w dziale dotyczącym GunGame - to trzeba mieć umiejętności niczym Pilot.

Po 3. "Aktualnie nie zarejestrowałem się na gametrackerze" - no geniusz połączony z sokolim wzorkiem, myślący, że na tym projekcie ludzie to idioci...

Jak masz zamiar se robić z nas pajaców, to daruj sobie i się nie ośmieszaj.

• Śmiech 4
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności