Skocz do zawartości

[KOSZ] Warp Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupilem niedawno lapka msi gs63vr, wszystko smiga elegancko, fpsy wysokie, ale w cs mam taki problem ze co jakis czas jest ścina na 2sek. Czasem jest to dwa/trzy razy na mecz, czasem częściej, czasem wcale. Nie jest to problem z fps, bo mam ich ok. 200 na wysokich, poprostu od czasu do czasu przytnie, przeszkadza to czasem bardzo bo np. wychodze zza sciany i 2sek lag. Laptop czysty, win10. 

Drugi problem to taki, że 2/3 razy na mecz wyrzuci mnie z serwera, wchodzi lag, polaczenie przerwane na czerwono, odliczy 0:25 do 0:20, wyrzuca mnie i od razu wchodze spowrotem na serwer. 

• Właściciel
Opublikowano

No to masz jasny problem w Internetem. Wykonaj sobie pomiar przez program winMTR i dzwoń do operatora, że masz dowód ( opisz sytuację ).

2 godziny temu, blysk napisał:

Nie jest to problem z fps, bo mam ich ok. 200 na wysokich, poprostu od czasu do czasu przytnie, przeszkadza to czasem bardzo bo np. wychodze zza sciany i 2sek lag

Kiedyś miałem podobny problem z tym ścinaniem. Te dwa problemy wiążą się ze sobą. Napisz mi, jakiego masz dostawcę Internetu?

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 15.09.2019 o 16:00, GET napisał:

No to masz jasny problem w Internetem. Wykonaj sobie pomiar przez program winMTR i dzwoń do operatora, że masz dowód ( opisz sytuację ).

Kiedyś miałem podobny problem z tym ścinaniem. Te dwa problemy wiążą się ze sobą. Napisz mi, jakiego masz dostawcę Internetu?

Pozdrawiam

Mógłbyś trochę jaśniej, co wpisać w host, ile robić ten test, noi czy podczas gry czy jak, na co zwrócić uwagę w raporcie? Dostawca lokalny, mała miejscowość więc chyba zbędne ;)

• Właściciel
Opublikowano

Wejdź na jakiś nasz serwer CS:GO, wpisz adres IP tego serwera ( bez portu ), rób pomiar przez 5 minut w czasie lagów i po skończeniu naciśnij "copy to the text" i wrzuć na jakąś stronę typu wklej.org. Podrzuć link do tematu to ocenimy.

• 6 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności