Snayker Opublikowano 10 Września 2019 Fragowicz Opublikowano 10 Września 2019 Mam problem ze znalezieniem chętnych do gry z mojej rangi (Mistrzowskie Elitarne Srebro), ponad to wyszukuje mi graczy z rangą mistrzowki obrońca 1 w góre. Drugim problemem jest fakt, że po włączeniu opcji "chętny do gry" w trybie turniejowym nikt mi nie wysyła zaproszeń do poczekalni. Rzecz jasna, że chodzi mi tu tylko o polskich graczy. serdecznie proszę o pomoc, jeśli miałeś ten sam problem i go rozwiązałeś napisz w komentarzu.
Snayker Opublikowano 11 Września 2019 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Września 2019 prosze o odpowiedź
Właściciel GET Opublikowano 11 Września 2019 Właściciel Opublikowano 11 Września 2019 Rozumiem, że wcześniej wszystko było w porządku? Od kiedy problem się dzieje? Może coś blokuje wyszukiwanie albo przestawiłeś w opcjach?
blysk Opublikowano 15 Września 2019 Fragowicz Opublikowano 15 Września 2019 Również tak mam, po długiej przerwie wbiłem g1 i wyszukuje mi albo same silvery/bez rang, albo same globale ak itp.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi