Skocz do zawartości

[KOSZ] only mirage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj na serwerze only mirage za 'wyzywanie opiekuna' hmm powiedzialem jedno slowo ktore moze i obrazalo opiekuna miedzi innymi 'niech wejdzie tu ten smieszny opiekun i niech zrobi porzadek'.

Moze ii to sluszne jesli tak to przepraszam ponioslo mnie, ale Na serwerze jest gracz pod nickiem DOOM.exe ktory gra od x czasu na serwerze zdobyl najwieksza range na serwerze i od poczatku uzywa wspomagaczy. Gdy admin wszedl dzis na serwer on nagle zaczal sie kryc pod pretekstem slabo mi idzie, kazdego to dziwilo i te sytulacje sie powtarzaja gdy admini wchodza na serwer i zaden admin nie potrafi go zbanowac nagrac demka skoro kazdy gracz potwierdzi moja wersje ale im jest potrzebny 'dowod'.

Po prostu smieszy to ze jeden gracz psuje wam wizurunek serwera i was robi za przeprosszeniem w konia..

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Napisałeś to tak że ciężko przeczytać. Zgadzam się obraziłeś opiekuna oraz serwery, graczy i nie tylko. Ja rozumiem wszystko, mnie też czasami wyprowadza z równowagi jak widze haxa, który się kryje.

Kryjącego się nie jest tak łatwo wyłapać. Powinieneś to wiedzieć btw. heh. I nie mów że dajemy się robić w balona, tylko jeżeli jest na serwerze 2 adminów, jeden obserwuje kogoś, a drugi musi walczyć z takim "Tobą", to nie ma czasu na oglądanie podejrzanego (kiedy jest ich z 5-6 naraz..). Są braki kadrowe, a Ty zamiast np. dojść w nasze szeregi, postanowiłeś najpierw nas zwyzywać, a potem naskrobać to na forum...

Edytowane przez Akuma
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Są demka, napisz skargę na mnie

Nie mam nic do ukrycia 

Pozdrawiam 

A i dodam jeszcze, że jeżeli według ciebie 30killi w ciągu mapy to 'nie idzie mi' to ty chyba BOGIEM gry jesteś 

Edytowane przez DOOM.exe
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności