Noisy Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam dzisiaj na serwerze only mirage za 'wyzywanie opiekuna' hmm powiedzialem jedno slowo ktore moze i obrazalo opiekuna miedzi innymi 'niech wejdzie tu ten smieszny opiekun i niech zrobi porzadek'. Moze ii to sluszne jesli tak to przepraszam ponioslo mnie, ale Na serwerze jest gracz pod nickiem DOOM.exe ktory gra od x czasu na serwerze zdobyl najwieksza range na serwerze i od poczatku uzywa wspomagaczy. Gdy admin wszedl dzis na serwer on nagle zaczal sie kryc pod pretekstem slabo mi idzie, kazdego to dziwilo i te sytulacje sie powtarzaja gdy admini wchodza na serwer i zaden admin nie potrafi go zbanowac nagrac demka skoro kazdy gracz potwierdzi moja wersje ale im jest potrzebny 'dowod'. Po prostu smieszy to ze jeden gracz psuje wam wizurunek serwera i was robi za przeprosszeniem w konia.. pozdrawiam
Akuma Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Napisałeś to tak że ciężko przeczytać. Zgadzam się obraziłeś opiekuna oraz serwery, graczy i nie tylko. Ja rozumiem wszystko, mnie też czasami wyprowadza z równowagi jak widze haxa, który się kryje. Kryjącego się nie jest tak łatwo wyłapać. Powinieneś to wiedzieć btw. heh. I nie mów że dajemy się robić w balona, tylko jeżeli jest na serwerze 2 adminów, jeden obserwuje kogoś, a drugi musi walczyć z takim "Tobą", to nie ma czasu na oglądanie podejrzanego (kiedy jest ich z 5-6 naraz..). Są braki kadrowe, a Ty zamiast np. dojść w nasze szeregi, postanowiłeś najpierw nas zwyzywać, a potem naskrobać to na forum... Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez Akuma 1
DOOM.exe Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Są demka, napisz skargę na mnie Nie mam nic do ukrycia Pozdrawiam A i dodam jeszcze, że jeżeli według ciebie 30killi w ciągu mapy to 'nie idzie mi' to ty chyba BOGIEM gry jesteś Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez DOOM.exe
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi