.Matthias Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zawieszony Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Co ty pierdolisz za farmazony, posłuchaj sobie co buśka na nas gada twój własny admin a dopiero potem miej spiny do naszej dwójki która wyzywa się w swoim własnym gronie
Właściciel GET Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Właściciel Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Jeszcze raz do mnie z ryjem wyskoczysz i będziemy inaczej rozmawiać. Nie jesteś w gronie swoich kolegów. PS. Dowody, a potem będziemy dyskutować dalej.
.Matthias Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zawieszony Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Inaczej czyli jak? Migowym? Ja mam ci dowody przedstawiać? Skoro tak doskonale znasz całą sytuację na serwerze że jesteś bezapelacyjnie przekonany o naszej winie to doskonale rozeznajesz się zapewne w kwestii buśki. PS. Grono kolegów to nie miejsce dla aspołeczniaków. My w przeciwieństwie do was nie robimy sobie wzajemnie dobrze tylko krótko pokazujemy co jest spierdolone a co nie. To że cię to piecze w jaki sposób to robię to nie moja wina. Nie pozdro z fartem
Właściciel GET Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Właściciel Opublikowano 22 Sierpnia 2019 2 minuty temu, .ryuu 幸せな魂 napisał: Ja mam ci dowody przedstawiać? Skoro tak doskonale znasz całą sytuację na serwerze że jesteś bezapelacyjnie przekonany o naszej winie to doskonale rozeznajesz się zapewne w kwestii buśki. No właśnie kretynie nie znam, ale patrząc na Wasze zachowanie na forum to faktycznie ma się wrażenie, że mam do czynienia ze szczylami, co dawno w pysk nie zarobili. Dobranoc 1
Rekomendowane odpowiedzi