=:::= Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Nick podczas gry: Nick admina: Damo Powód bana: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com!Data zdarzenia: 18.08.2019 - 11:26:23Opis zdarzenia: Siedziałem w kampie strzelałem do zm, po czym napisałem cele ni z gruchy ni z pietruchy dostaje bana na zawsze nie wiem za co i dla czego czy za długo siedziałem w kampie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Rozpatrzymy sprawę jeśli wstawisz te screeny w tym dziale: https://fragujemy.com/forum/204-wstawienie-screenów/ Jeśli nie wiesz co to screeny i gdzie się znajdują to ten temat Ci pomoże: Pozdrawiam. 1
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi