Papitas Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nick podczas gry: PapitasNick admina: LeavielPowód bana: Obraza adminaData zdarzenia: 06.08.2019 00:24 +/-Opis zdarzenia: strzelałem sie z facetem na rampie i Leaviel mnie zabił i na czacie napisalem "Leaviel kurwa XD". Nie było to obraźliwe tylko wkurzyłem sie troche bo mnie zabił wiem mogło go to obrazić ale troche dystansu inni admini gdy graja i napisze cos w stylu "debilu ogarnij sie" nie banuja tylk osie smieja. troche dystansu tamto nie miało go obrazić.
Leaviel Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Bana masz ściągniętego. Zamiast dać na 1 dzień dostałeś tygodniowego. Na drugi raz patrz jak się zwracasz i do kogo.
Legendarny Fragowicz SMIGLO Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi