Dynamo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nick jakiego używasz: gameVS | Dynamo. ` Podaj swój wiek: 16 Staż gry Counter-Strike: 3 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak Znajomość komend oraz funkcji admina: Duża ( Wzrosła ) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1. Znam Regulamin 2. Jestem ogarnięty oraz mam mutacje 3. Można mi zaufać 4. Robię to co do mnie należy. 5. Jestem miły oraz sprawiedliwy 6. Ucze sie czegoś nowego co dzień. 7. Posiadam Mikrofon Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:52039398 Owszem , wiem że już napisałem podanie ale napisałem do Nesty na PW dlaczego znowu pisze podanie oraz przepraszam za kłopoty i ponowne podanie oraz spełniłem wymogi.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 27 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2012 3. Można mi zaufać Jesteś tego pewien? :P Jestem na razie neutralny do twojego podania ;) Cieszę się, że starasz się na admina nawet to widać. Poczekamy na innych opinie...
Gruby Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zawieszony Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie. ponieważ wątpie żeby ci można było zaufać ja bym musiał troche poczekać i zobaczyć jak się będziesz sprawował może wtedy bym zmienił decyzje .
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 27 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wybacz według mnie to NIE Uzasadnij
Dynamo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2012 kcn. Tak jestem pewny 100% miałem admina na dużo serwerach ale nawet dużo z nich sie rozpadły. Chcę admina na servie ponieważ nikt nie ma admina na servie , nie da sie grać ciągle jakiś aimer lata. Jak na 1 admina servera myśle że można mi dać szanse :(
Właściciel GET Opublikowano 28 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 28 Grudnia 2012 To ja Ci życzę powodzenia, skoro byłeś adminem na serverowniach. -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Serwerownia Rozumiem, że posiadałeś maszyny przystosowane do chodzenia 24/7h, 2x Intel Xeony 2,5 GHz i ram 16 GB DDR2 / DDR3: Mimo tak rażącego błędu, jestem na tak ze względu tego, że trzeba tutaj adminów.
Core Opublikowano 28 Grudnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Chcę admina na servie ponieważ nikt nie ma admina na servie Jak to nikt nie ma ? nie da sie grać ciągle jakiś aimer lata. Z tym sie zgodze, ponieważ na 4funie jest podobna sytuacja . . . Ogólnie, to dałbym mu szanse ;) To ja Ci życzę powodzenia, skoro byłeś adminem na serverowniach. -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Serwerownia Jebłem hahaha
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 28 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jestem na tak, lecz powiedz mi tylko. Ten steam jest Twój od początku, czy kupiłeś go od kogoś?
Dynamo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Steam mój i kuzyna , on go kupił w sklepie ale on mi go dał on mieszkał w polsce , ja w szkocji przyjechał i sie przeprowadził do szkocji ze mną teraz mieszka i steam wziął ze sobą.
Dynamo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dostaje admina , nie dostaje admina ?
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dostaje admina , nie dostaje admina ? Bez zbędnego spamu. Serwer nie posiada obecnie H@. Nesty - czekamy na decyzję.
.flatron Opublikowano 30 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2012 na FFA przydał by się admin, może warto było spróbować i mu zaufać :)
Właściciel GET Opublikowano 30 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dostaje admina , nie dostaje admina ? Bez zbędnego spamu. Serwer nie posiada obecnie H@. Nesty - czekamy na decyzję. Szczerze? Przez jego spam zaczynam się zastanawiać nad tym czy tak.
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie jestem przekonany -> http://www.gametracker.com/player/gameVS%20%7C%20Dynamo.%20%60/31.186.83.177:27401/ Nie świecisz na forum w sensie wiedzy na dany temat oraz masz dziwne podejście do sprawy. Jakbym miał do czynienia z osobą nie taką jak opisana jest w podaniu. Poczekaj troszkę, popraw się, dam Ci szansę. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi