Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - [TheKILLER1]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię:
Aktualny wiek:  14 już za 2 miesiące 15
Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive: 1207h 

Nick na serwerze: TheKILLER
Staż gry na serwerze: 9/10 miesięcy  
Godziny w jakich grasz na serwerze: 14:00 do 20:00 lub dłużej a w dni wolne od 10:00 do 22:00
Link do wykresu aktywności na serwerze: [ LINK DO GAMEME ]  https://www.gametracker.com/player/TheKILLER/80.72.33.178:27015/              trochę mnie nie było ale teraz próbuje poprawić aktywność 

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję adminaTAK
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: Tak
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] Lubie sprawować tą funkcję , chce pomóc do rozwoju serwera i pomagać serwerowi ze zwalczaniem osób łamiących regulamin , wcześniej nie miałem mutacji ale teraz głos mi się trochę zmienił i nie mam już takiego piszczącego głosu  i nie jestem toxikiem .

Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME. Mój SID: [ TWÓJ STEAM:ID ] STEAM_1:0:137199698                                                                          jak coś nie mogłem napisać tego na moim koncie normalnym bo przez przypadek kliknełem usuń konto napisał już w tej sprawie formularz 

Edytowane przez TheKILLER1
Opublikowano (edytowane)

Spoko typek, ostatnio aktywny na serwie, ogarnięty, da się z nim normalnie pogadać

Jestem na tak

Edytowane przez Aegon Targaryen
Opublikowano

Ogarnięty gracz, dziwne gameme bo często go widywałem na serwerze. Z mutacją będzie gorzej. Jestem neutralny.

Opublikowano

Ogarnięty gracz, gdy ktoś łamie regulamin zawsze upomni, myślę że z mutacją nie będzie problemu. Jestem na tak

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności