Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie już moge szukać rozwiązania tego problemu. Steam po rozpoczęciu pobrania gry automatycznie wie wyłącza i bez reinstala stema nie da sie go włączyć.Moge liczyć na pomoc >?<                                  Robiłem reintala sprawdzanie dysków viusale c++ sprawdzanie błędów zapore antywirusa itp

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tak się dzieje jak chcesz pobrać jedną, konkretną grę ? Jak odinstalowywałeś steama, usuwałeś foldery pochodne, wszystko co związane ze steamem w rejestrze ? Próbowałeś na drugi dysk przeinstalować ? 

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Usuwałem wszystkie foldery wszystkie gry  na inny dysk też ale nic to nie daje cały czas to samo.  Steam świeżo po zainstalowaniu działa dopóki nie zaczne pobierać jakiejkolwiek gry :C

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Spróbuj zmienić miejsce pobierania gier, może coś Ci Steama blokuje, zobacz w dzienniku zdarzeń, menadżerze zadań.

Opublikowano

Miejsce pobiernia gier zmieniałem nawet na inne dyski zapore sprawdzałem antywirusa wyłączyłem to samo

Opublikowano

Dodam jeszcze że dziś znalazłem dużo błędów w podglądzie zdarzeń tylko zbytnio nie wiem jak je naprawić :C

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wklep ich treść w google, albo tutaj nawet, ja bym wszystkie rzeczy związane ze Steamem wywalił z rejestru.

Opublikowano

1. Error: Failed to add firewall exception for D:\Nowy folder\bin\cef\cef.win7\steamwebhelper.exe

2Nie można uruchomić usługi Steam Client Service z powodu następującego błędu: 
Usługa nie odpowiada na sygnał uruchomienia lub sygnał sterujący w oczekiwanym czasie.

3. Error: Failed to add firewall exception for C:\Steam\bin\cef\cef.win7x64\steamwebhelper.exe

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

odinstaluj steama, przeczysc rejestry ccleanerem i zainstaluj na nowo

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

image.png.ebb0e2eb0469c726fe72879c0d6b38d9.png

Troche tego jest

Nic to nie dało zainstalowałem na nowo steama rozpoczełem pobieranie i automatycznie steam się wyłączył 

Edytowane przez Bukaj2704
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Robiłeś reinstal tych net frameworków ? Spróbuj jeszcze przeczyścić adwcleanerem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Problem rozwiązany jeszcze raz dziękuje za pomoc  @VetraX.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności