Bukaj2704 Opublikowano 2 Maja 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2019 Nie wiem gdzie już moge szukać rozwiązania tego problemu. Steam po rozpoczęciu pobrania gry automatycznie wie wyłącza i bez reinstala stema nie da sie go włączyć.Moge liczyć na pomoc >?< Robiłem reintala sprawdzanie dysków viusale c++ sprawdzanie błędów zapore antywirusa itp
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 3 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2019 Tak się dzieje jak chcesz pobrać jedną, konkretną grę ? Jak odinstalowywałeś steama, usuwałeś foldery pochodne, wszystko co związane ze steamem w rejestrze ? Próbowałeś na drugi dysk przeinstalować ? 1
Bukaj2704 Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2019 Usuwałem wszystkie foldery wszystkie gry na inny dysk też ale nic to nie daje cały czas to samo. Steam świeżo po zainstalowaniu działa dopóki nie zaczne pobierać jakiejkolwiek gry :C
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 5 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2019 Spróbuj zmienić miejsce pobierania gier, może coś Ci Steama blokuje, zobacz w dzienniku zdarzeń, menadżerze zadań. 1
Bukaj2704 Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2019 Miejsce pobiernia gier zmieniałem nawet na inne dyski zapore sprawdzałem antywirusa wyłączyłem to samo
Bukaj2704 Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2019 Dodam jeszcze że dziś znalazłem dużo błędów w podglądzie zdarzeń tylko zbytnio nie wiem jak je naprawić :C
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 5 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2019 Wklep ich treść w google, albo tutaj nawet, ja bym wszystkie rzeczy związane ze Steamem wywalił z rejestru. 1
Bukaj2704 Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2019 1. Error: Failed to add firewall exception for D:\Nowy folder\bin\cef\cef.win7\steamwebhelper.exe 2Nie można uruchomić usługi Steam Client Service z powodu następującego błędu: Usługa nie odpowiada na sygnał uruchomienia lub sygnał sterujący w oczekiwanym czasie. 3. Error: Failed to add firewall exception for C:\Steam\bin\cef\cef.win7x64\steamwebhelper.exe
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 7 Maja 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2019 odinstaluj steama, przeczysc rejestry ccleanerem i zainstaluj na nowo 1
Bukaj2704 Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Troche tego jest Nic to nie dało zainstalowałem na nowo steama rozpoczełem pobieranie i automatycznie steam się wyłączył Edytowane 7 Maja 2019 przez Bukaj2704
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 7 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2019 Robiłeś reinstal tych net frameworków ? Spróbuj jeszcze przeczyścić adwcleanerem. 1
Bukaj2704 Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2019 Problem rozwiązany jeszcze raz dziękuje za pomoc @VetraX. 1
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 7 Maja 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2019 Mówiłem żeby przeczyscic 2 1
Rekomendowane odpowiedzi