Harique Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zawieszony Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zal ? ja tylko ubolewam nad tym że gracze prosili o to bym się zgłosił i nic w tym temacie nie napisali pewnie im sie nie chciało . Ale zamiast tego wczoraj okolo 1:00 wbil na serwer tajemny i co pijany... wyklinal a admin co nie dotycza admina zasady? ja sie poprawiłem ale okej to jest juz wasza sprawa jak chcecie mieć serwer przepełniony samymi cheatami i aby wieksza ilość graczy odeszla to jest juz sprawa administracji. Koncze ten temat bo mi sie juz nawet o tym gadac nie chce ...
Właściciel GET Opublikowano 25 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zal ? ja tylko ubolewam nad tym że gracze prosili o to bym się zgłosił i nic w tym temacie nie napisali pewnie im sie nie chciało . Ale zamiast tego wczoraj okolo 1:00 wbil na serwer tajemny i co pijany... wyklinal a admin co nie dotycza admina zasady? ja sie poprawiłem ale okej to jest juz wasza sprawa jak chcecie mieć serwer przepełniony samymi cheatami i aby wieksza ilość graczy odeszla to jest juz sprawa administracji. Koncze ten temat bo mi sie juz nawet o tym gadac nie chce ... Tajemny to ja byłem :D
Rekomendowane odpowiedzi