Vasti Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Serwer: zm.fragujemy.comNick podczas gry: VastiNick admina podczas gry: Nie wiemLink do screenów: Nie mam żadnych scrinów bo nie wiem za co i kiedy dostałem bana. Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez Vasti
Czerwion Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Donator Opublikowano 22 Kwietnia 2019 @Vasti pod Twoim nickiem nie mam żadnego bana we fragbansie. Podaj ewentualnie swoje steam_id albo ip lub popraw nick inaczej nie sprawdzę za co masz bana.
Vasti Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2019 steam id : STEAM_0:1:449691061 nick na steamie: Vasti_izicase.pl nick w grze : Vasti
Czerwion Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Donator Opublikowano 23 Kwietnia 2019 @Vasti po steam id ani nicku nie mogę Cię znaleźć w banach. Spróbuj wejść na serwer i dać wycinek z konsoli co Ci pisze. Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2019 @CzerwiON gracz pojawił się kilka godzin temu na ZM więc wszystko jest w porządku. Tutaj problemem było ip. @Vasti masz zmienne ip więc następnym razem jak będziesz miał taką sytuację to resetuj router aż do momentu kiedy uda Ci się wejść na serwer. Twój początek ip to 37.47, taki sam jaki ma jeden z naszych "ulubieńców", który ostatnio wchodzi po kilkadziesiąt razy dziennie przez co blokuje się linia.
Czerwion Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Donator Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Czyli wszystko jasne, @Damo wszystko ładnie wyjaśnił. pozdrawiam!
Administrator Główny gtx Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Administrator Główny Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi