Skocz do zawartości

[KOSZ] Skarga admin Damo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Admin
Nick podczas gry: ChudaRyba
Nick osoby oskarżonej: Damo
Dlaczego składasz skargę: Niesłuszny Ban 
Data zdarzenia: Nalozony: 20.04.2019 - 21:52:49 - data nalozenia bana czyli zdarzenie mialo miejsce okolo 21:52
Opis zdarzenia:Siedziałem w kampie, jakiś gracz wszedł na szalonym i ja jako czlowiek go blokowałem ( broniłem kampy ) mógł mnie zarazić gdzie następnie już jako zombie również dążył bym do zarażania, lecz gracz ten mnie nie zaraził bo pewnie chciał podsępić się na więcej fragów i póżniej żalił się że go blokowałem, a admin  Damo dał mi bana. Zadanie zombie jest chyba zarażać więc powinien mnie zarazić a nie oczekiwać że go przepuszczę. Blokować szalonego na bana to może chyba tylko zombie a nie czlowiek ?
Dowód: zm_clinic_emergency2019-04-20 21:212019-04-20 21:58 do sprawdzenia demo sytuacji.

• Śmiech 4
Opublikowano

Zabronione jest blokowanie innych graczy celem zajęcia kampy lub dojścia zombie do pozostałych ocalałych.

Jeżeli ktoś wchodzi na szalonym do kampy, to masz cofać się, że jak cię szalony zarazi to żebyś ty zaraził innych (Chodzi o "ciasną" kampe), a jeżeli jest miejsce w kampie to masz dać przejść szalonemu do CT'kow. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Skarga - wtedy, kiedy admin dopuścił się nadużyć lub uchybień.

Odwołanie - wtedy, kiedy otrzymałeś karę i uważasz, że admin nadał ją niesłusznie.

Tak więc napisz odwołanie od bana.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności