SzopeeN Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Wykluczony Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Witam, Przychodzę tutaj z następującym problemem, zauważonym nie tylko przeze mnie. Chodzi o skaczące SV, które oscyluję w granicach 10-19 w pewnych momentach, co powoduję lagi. Załączam screenshota z tic64. 1
lux1one. Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Wykluczony Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Również potwierdzam ten problem, nie dzieje się to wtedy, kiedy gra wielka ilość graczy, tylko po prostu skacze SV nie wiadomo z jakich przyczyn. Chociaż ja @SzopeeN zmniejszyłem modele na Low i jakoś mi to znacząco pomogło, ale nie wiem czy to jest rozwiązanie, gdyż mi to lekko pomogło.
DizZy Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Wykluczony Opublikowano 15 Kwietnia 2019 W dniu 14.04.2019 o 11:44, lux1one. napisał: zmniejszyłem modele na Low i jakoś mi to znacząco pomogło, ale nie wiem czy to jest rozwiązanie, gdyż mi to lekko pomogło. Ja mam wszystko na Low i sv mam takie jak na ss ..... W sumie to ss'y z mojego pov XD. Ostatnio aż tak nie skacze mimo wszystko z tego co zauważyłem to problem jest większy gdy na serwerze jest większa ilość graczy . 1 1
Właściciel GET Opublikowano 21 Czerwca 2019 Właściciel Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi