Skocz do zawartości

[KOSZ] Przeprosiny dla wszystkich.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Długo, naprawdę długo myślałem, czy napisać to wszystko, lecz gdy moje życie dostała potężny kop w tyłek zacząłem myśleć logicznie i postanowiłem przełamać się wreszcie. Przedstawiać się nie będę, bo znacie mnie bardzo dobrze.

Na wstępie chcę zaznaczyć nie szukam atencji, żadnych oczekiwań, że wybaczycie mi to wszystko, wszystko to co napiszecie będę musiał na klate ponieść to.. W końcu zawiodłem was. Tak naprawdę chcę tylko osobiście po tym wszystkim napisać długo i oczekiwane przeprosiny dla Was wszystkich. Dla całego Fragujemy, a przede wszystkim dla tej osoby, którą doszczętnie oszukiwałem na każdym kroku, uciekałem od prawdy, broniłem się, że to ktoś inny. Odkąd stało się to wszystko, kiedy ten pierwszy dzień na Fragu był dla mnie pierwszym celem, moje życie miało sens. Teraz, gdy praktycznie przegrałem z samym sobą chcę powstać z dosyć głębokiej wody.

@GET Ja wiem, że nic mi nie da przepraszanie Ciebie, pisanie na PW czy inne sposoby byś mi wybaczył za to wszystko, Dobrze wiem, co zrobiłem złego i ile w tym wszystkim poniosłeś goryczy jak i" sprzątania" po tych moich wszystkich idiotycznych wybrykach, lecz bałem się napisać to przy wszystkich. Ja strasznie żałuje, że poszedłem jak pies na inną sieć i zacząłem jak idiota kopiować twoje tematy i fora. WIem, ile w tym wszystkim było męki i walki, że nie potrafiłem trzymać języka za zębami, za to wszystko co zrobiłeś dla mnie dobrego, ja jak głupi to zjebałem. 

@świeży Ciebie również przepraszam, za to, że nie potrafiłem powstrzymać się od wyrzutów jakie popełniłem. Mowa też tu o tym kopiowaniu. Człowiek jest głupi i stara się uczyć na swoich błędach. Mam nadzieje, że kiedyś też mi to wybaczysz.

@GAmi Nie wiem co powiedzieć, kiedy siedzieliśmy na tamtym TS3, nie potrafiłem na PW ciebie zabrać i powiedzieć Ci o tym wszystkim. A dobrze wiem, jak bardzo mi ufałeś, a ja to wszystko spierdoliłem.

Luizka nie mogę Cię oznaczyć, lecz gdy tylko ty napisałaś mi wtedy w rezygnacji, że nikt mną się nie przejmował, a nagle w rezygnacji były odpowiedzi i także kiedy byłaś na TS3, nie wiem tylko po co ja to wszystko mówiłem.

Masz rację nie potrafiłem najprostszej prawdy napisać czy powiedzieć. 

@psiaq* Ciebie ogromnie przepraszam i nawet słowem nie napisze tego, jak bardzo w twoich oczach znikłem , kiedy ty potrafiłeś mi pomóc, zarzucić swoimi piosenkami, ja jak idiota dałem się tylko omamić jakąś rangą na innym forum H@ sieci. 

I wszystkich tych, którzy są źli na mnie i nie chcą mieć ze mną jakichkolwiek kontaktów szczerze przepraszam.

Wiersz, który napisałem to tylko od serca dla Was:

Tyle złego dla Was wszystkich tu wciągnąłem,

czas chciałbym cofnąć, lecz tego zrobić nie mogę,

Szczerze Was wszystkich przepraszam za to,

że moja pycha i chciwość ogarnęła mój życia zator.

Brakuje mi tych wszystkich kontaktów z Wami,

staram się myśleć o tym co było, lecz nie z oddali.

Codziennie przeglądam wasze forum,

ciekawość ma zżera tu jaka jest cisza i spokój.

lecz wiem, że i tak nic tu po mnie,

bo nikt mi nie zaufa stąd wiem umownie.

Wiem, że i tak komentarzy będzie ilość duża,

na mój temat znowu zrobi się gównoburza.

Nie chcę tego, nie chcę złości,

chcę z Wami znów tu być, lecz bez bana #odnośnik.

Nie chcę już byście się na mnie gniewali,

wiem, że w waszych oczach straciłem jakiekolwiek zaufanie.

Czy dacie mi ostatnią szansę nie wiem sam,

bardzo bym chciał, ale to marzenia mój znak.

Wszystko chciałbym wyzerować, do dnia, 

kiedy to wszystko było inne.

Takie proste, czytelne i prawilne.

Najbardziej mi brak tego kogoś kogo bardzo skrzywdziłem,

gdy on obdarzył mnie wielkim zaufaniem,

a ja po prostu zjebałem.

Na koniec tego wszystkiego, bardzo żałuje strasznie tego i nie poddam się w walce o Was, choćby nawet do ostatniego dnia, będę walczyć o zaufanie 

jakie straciłem w waszych oczach. Lecz jeśli dostanę bana zrozumiem już wtedy, że to będzie mój koniec, lecz nie chcę tego. 

• Śmiech 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Weź ktoś daj mu już bloka...

Sam mówił, że prosi o bana, więc wypadałoby to podtrzymywać :)

No i jeszcze z ciebie* cziter, więc no...idź sobie już :)

Opublikowano

Człowieku...

Grałeś na odpale, poszedłeś na inną sieć bo Ci zaoferowali rangę H@, gdzie i tak zostałeś finalnie brzydko to ujmując "wyruchany". Jak sam napisałeś teraz, kopiowaleś tematy co jest całkiem nie na miejscu.

Rozumiem, każdy zasługuje na drugą szansę ale Twoje wybryki pokazały, że jesteś osobą, której taka się nie należy. 

Pozdrawiam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum prywatne.

• Serduszko fragowe (+) 1
  • 5 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tak jak mówiłem ostatnio, tak napiszę raz jeszcze, z racji iż zdanie się nie zmieniło... Typ ewidentnie nie zaznał w życiu miłości, ponadto jest to też spowodowane zabieraniem kanapek w szkole. Kiedyś trafi kosa na kamień i karma do niego wróci. :)

"I jeszcze mu dupsko pęknie, he he he he he."

• Ustrzel fraga! (+) 8
Opublikowano

Ja od Siebie mogę dodać że wcześniej wiele razy pisałem do niego aby dał spokój i zajął się Swoim życiem. Groziłem również że sam zgłoszę sprawę na Policję. Jak widać, chłop nic Sobie z tego nie robił. Przez cały czas składał fałszywe deklaracje że się zmienił, że żałuje, że nie będzie itd. Gówno prawda, słowa rzucane na wiatr. Była jedna sytuacja gdzie on próbował mnie zaszantażować i @ GET  wysyłając nam film gdzie trzyma sznurek w ręku i idzie rzekomo się powiesić. Zadzwoniłem więc na Policję w jego rejonie zamieszkania. Policja przyjechała do niego do domu i zabrali go na badania do szpitala. Po wyjściu ze szpitala przyznał się nam, że zrobił to dla atencji. Krótko, ten człowiek naprawdę nadaje się do zakładu zamkniętego.

Edit.

Jakby tego było mało: https://imgur.com/a/Xi2126i

KONIECZNIE Z DŹWIĘKIEM!

• Ustrzel fraga! (+) 11
  • Serduszko fragowe (+) 6
  • Właściciel
Opublikowano
14 minut temu, Krystek napisał:

Zadzwoniłem więc na Policję w jego rejonie zamieszkania. Policja przyjechała do niego do domu i zabrali go na badania do szpitala. Po wyjściu ze szpitala przyznał się nam, że zrobił to dla atencji

Żeby nie były to słowa gołosłowne:

hY1qH7D.jpg

Więcej razy nie zamierzam komentować tego. 

• Ustrzel fraga! (+) 9
  • Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Link do tego tematu podesłał mi znajomy i powiem wam szczerze, że nie myślałem że typ jest aż tak niezrównoważony psychicznie.

Na 4fragsie tak samo był przez pewien czas, na początku milutki, a później z każdym dniem coraz bardziej mu się na łeb rzucało i ostatecznie stawiał się tam w roli osoby, która jest najważniejsza i jeszcze wszyscy powinni mu do stóp klękać. Ego wystrzelone w kosmos, zero logicznego myślenia, urojenia i niesamowita niedojrzałość. 

Cały wątek w którym gość dzieli się kolejnymi swoimi urojeniami i ostatecznie kończy z banem (teraz widzę że jego profil nie jest zbanowany, prawdopodobnie w związku z faktem, iż wszystkie konta zostały odbanowane na dzień dziecka):

https://forum.cs-4frags.pl/topic/21329-prowokacja-skończ-z-tym-człowieku/

Człowiek ewidentnie ma spore problemy z psychiką i ma mentalność dziecka, a jakiś żenujący szantaż emocjonalny i grożenie samobójstwem to już jakiś wyższy poziom absurdu. Przykry obrazek..

@ GET  @ Krystek  szanuje za zgłoszenie na policję, nie wiadomo do czego taki człowiek jest zdolny.

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tutaj chłopak widać, że na prawdę ma poważny problem z psychiką. Nie ma co tu się nawet śmiać, ale nawet się bać. Nigdy nie wiadomo do czego tacy ludzie są zdolni. Może być tak, że w przypływie głębokiego stanu emocjonalnego, może zrobić krzywdę nie sobie, ale komuś innemu. Ewidentnie potrzebny mu jest psychiatra i pomoc specjalisty. Dziwię się, że rodzice nic nie widzą, że coś z ich synem się dzieje. Chodź tacy ludzie potrafią mieć dwie twarze i nie dają sobie poznać po sobie, że coś im jest.

Nie popieram jego zachowania kompletnie, ani go nie bronię, ale mam nadzieję, że ktoś mu pomoże, bo to młody chłopak i jeszcze dużo życia przed nim.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano (edytowane)

@ GET  szanuję bardzo za taki temat, mam nadzieję że ludzie z jego otoczenia z czasem przejrzą na oczy i dotrze do nich jaki naprawdę jest ten osobnik. Mam nadzieję tylko, że nie będzie już za późno, bo mając range Administratora na forum, może zrobić wiele szkód, które potem bardzo się odbije na funkcjonowaniu forum.

Jeżeli to czyta któryś z właścicieli EH, to polecam sprawdzić wszystkie konta, czy któreś przypadkiem nie mają dostępu do rzeczy do których nie powinny (tak jak to było w przypadku poprzedniej sieci)  

Wiadomość związana ze spłatą jak dla mnie jest fikcją, której celem jest wyłudzenie pieniędzy od ludzi, którzy dalej ślepo wierzą w jego bajeczki.

Pozderki ❤️

Edytowane przez ★Vixa★
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

w końcu niech każdy zobaczy jaki on jest naprawę biorąc każdego na litość i wyłudzania pieniędzy od innych to porażka 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 8 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności