IntruZZ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Imię: Andrzej Wiek: 22 Od kiedy u nas grasz: 2 miesiące Gram na serwerze: DD2 , rzadko 4FUN Za co cenisz naszą sieć: Za grywalność i zorganizowanie. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem stałym graczem , staram się udzielać i być na bieżąco . Podoba mi się tutaj , mam nadzieję , że problem zatrważającej ilości odpałów na DD2 zostanie rozwiązany . Inne informacje o sobie: Student budownictwa , gram w bilard , siatkówkę , trenuję mieszane sztuki walki , pasjonuję się walkami MMA.
Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2012 Imię: Andrzej Wiek: 22 Od kiedy u nas grasz: 2 miesiące Gram na serwerze: DD2 , rzadko 4FUN Za co cenisz naszą sieć: Za grywalność i zorganizowanie. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem stałym graczem , staram się udzielać i być na bieżąco . Podoba mi się tutaj , mam nadzieję , że problem zatrważającej ilości odpałów na DD2 zostanie rozwiązany . Inne informacje o sobie: Student budownictwa , gram w bilard , siatkówkę , trenuję mieszane sztuki walki , pasjonuję się walkami MMA. Przecież dostałeś stałego bywalca to po co drugi raz chcesz? :D
Rekomendowane odpowiedzi