Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2012 Podanie o stałego bywalca Jesteś stałym bywalcem w naszej sieci? Grasz na jednym, konkretnym serwerze bądź wszystkich od dawna? Nie zostawiłeś nas nigdy, pomagasz sieci lub masz inne cechy, które Cię wyróżniają? Zgłoś się tutaj i deklaruj jako stały bywalec! Napisz podanie w tym temacie zgodnie z tym wzorem: Przykład wypełnienia: Imię: Leonard Wiek: 167 lat Od kiedy u nas grasz: od 3 miesięcy około Gram na serwerze: 4FUN i ZM Za co cenisz naszą sieć: Przede wszystkim za ogarnięta administrację, profesjonalizm oraz sprawiedliwosć. Polecam! Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ widzę się w tej roli, jestem Waszym stałym graczem i cieszę się, że mogę w tej sieci spędzić wiele przyjemnych godzin grania. Inne informacje o sobie: Bardzo lubię piłkę nożną, ping ponga, spotkania ze znajomymi, ale to wcale nie koliduje z tym, aby nie grał na tych świetnych serwerach. Uwielbiam sieć Fragujemy.com za swój profesjonalizm, za podejście indywidualne do każdego, sprawiedliwość. Cieszę się, że jestem w tej sieci i zostanę z nią póki nie zostanie zamknięta. Wzór: [b]Imię:[/b] [b]Wiek:[/b] [b]Od kiedy u nas grasz:[/b] [b]Gram na serwerze:[/b] [b]Za co cenisz naszą sieć:[/b] [b]Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:[/b] [b]Inne informacje o sobie:[/b] Nie wymagamy konkretnego wieku, każdy może zostać stałym bywalcem. O tym zdecyduje administracja. Nikt nie ma prawa wypowiadać się w tym temacie oprócz Administratorów. Brak wzoru lub jakiekolwiek bezsensowne pisanie w tym temacie zakończy się odrzuceniem z tej rangi. Co posiadasz jako stały bywalec? Na pewno rangę na forum oraz pewien szacunek. Natomiast będziesz cały czas traktowany jako gracz, żadnych przywilejów "prawnych" nie otrzymasz lub złagodzeń.
B.A. Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Imię: Bartosz Wiek: 22 lata Od kiedy u nas grasz: hmm. Styczeń 2012 zacząłem grać wtedy na ZM polecił mi go kumpel o nicku Game Over Gram na serwerze: z początku grałem ZM potem na DR, a teraz 4FUN(zadko) i ZM Za co cenisz naszą sieć: Za swoją oryginalność, za graczy i niektórych !! adminów oraz głównie za wyróżniające sie rodzaje modów Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Gram na tej serwerowni sieci serwerów blisko od roku. Zaprosiłem paru kumpli na serwa. Uczestnicze w życiu forum może niezbyt aktywnie, ale to jest spowodowane tym ze po prostu nie mam na dany temat zdania. Inne informacje o sobie: Interesuje się informatyką, komputerami, ju jitsu. Głównie gram na kompie w zimie, wtedy mam najwięcej wolnego czasu. Gram w cs`a 1 rok 2 miesiące mnie-więcej. Fragujemy.com jest to praktycznie jedyna sieć na której jedynie grałem i gram stale. A najbardziej mi się w niej podoba, że to wszytko jest ogarnięte i nie ma bajzlu. Jak znam życie pewnie mało kto mnie tu lubi, ale cóż taki charakter, w końcu urodziłem się istnym fighterem, stad mam taki nick. // Przyjęte podanie. Pamiętaj o ortografii poprawnej oraz nie serwerowni a sieć serwerów! To jest potężna różnica!
Sh!q Opublikowano 24 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2012 Imię: Hubert Wiek: 14 Od kiedy u nas grasz: Od Ponad tygodnia bedzie Gram na serwerze: Początki to 4 fun , czasem gram na Zm i na Only De dust 2 Za co cenisz naszą sieć: Za ogarniętą , milą , Sympatyczną sieć serwerów , Dobrych Adminów i Moderatorów Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Uwielbiam tą sieć serwerów , spodobała mi się , chciałbym zacząć pracę z wami i pomagać w jakich kolwiek sytuacjach , jestem aktywny na forum , zaprosiłem kilku znajomych na serwer żeby milej nam się grało . :)) Inne informacje o sobie:Interesuje się Sportem przede wszystkim Piłką Nożną , siatkówką oraz Ping-pong'em , interesuje się także Informatyką , na tej sieci serwerow gram już spory czas na roznych nickach ale teraz będę grał cały czas pod jednym Nickiem " ` vEq " Taki jak mam na forum , Jestem Miły , sympatyczny , ogarnięty jak na swój wiek i mam Dobre poczucie Humoru . :))
Właściciel GET Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 24 Grudnia 2012 Odrzucam. Nie badz łapczywy, grasz tu ledwo..
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 25 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2012 Imię: Mikołaj Wiek: 14 Od kiedy u nas grasz: Mniej więcej od grudnia zeszłego roku lecz konto na forum mam od lutego tego roku. Gram na serwerze: Każdym, najczęściej na 4 FUN'ie Za co cenisz naszą sieć: Za atmosferę, grywalność i oryginalność. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Z wszystkich sieci serwerów waszą lubię najbardziej, chciał bym uczestniczyć w życiu forum jak i serwerów :). Inne informacje o sobie: hmm... interesuje się informatyką i grafiką. W cs'a gram od mniej więcej 2 lat pod nickiem: CyCkI Sa FaJnE.
Paciaciak Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zawieszony Opublikowano 28 Grudnia 2012 Imię: Michał Wiek: 18 wiosenek Od kiedy u nas grasz: Bedzie rok z "małymi" przerwami. Gram na serwerze: Gralem na Deathrun'ie, DD2 i czasami 4 fun. Teraz nie gram gdyz mam problem z internetem i gra nie jest zbyt przyjemna z pingiem ponad 700. Za co cenisz naszą sieć: Za Administracje, serwery kazdego rodzaju oraz bardza dobra zabawe, którą oferuje ta siec serwerów (SERWEROWNIA). Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Dlatego ze jestem dlugo z ta siecia, próbuje pomagac w rozwijaniu tej sieci oraz szanuje wszystkich użytkowników tej sieci. Inne informacje o sobie: Mieszkam w Suwałkach. Chodze do Zasadniczej Szkoły Zawodowej. Interesuje się piłką nozną. Lubie sluchać każdej muzyki, która wpada w ucho. i tyle. 1
Właściciel GET Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 28 Grudnia 2012 Okej, V.I.P jest lepszy od Stałego Bywalca, ale cóż. Zmieniam.
Sh!q Opublikowano 28 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Imię: Hubert Wiek: 14 Od kiedy u nas grasz: na serwerach Gram juz od ponad 2 lub 3 miesięcy , a na forum jestem od niedawna Gram na serwerze: 4 FUN i Zm Za co cenisz naszą sieć: Za ogarniętą , miłą , wspaniałą ,sympatyczną i zajebistą oraz sympatycznych graczy z którymi mozna porozmawiać Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ uwielbiam tą sieć serwerów , jestem aktywny w Życiu forum i sie czesto udzielam Inne informacje o sobie: Jestem Hubert mam 14 lat , pochodzę z województwa Kujawsko - Pomorskiego , mieszkam w miałym miasteczku o nazwie Rypin , interesuje sie piłką nożną oraz Ping - Ping'em , Lubie grac w cs'a , Uwielbiam Komputery czyli Informatyka , Od czasu do czasu Robie jakiekolwiek Grafiki , słucham kazdje muzyki co wpadnie w ucho , myślę ze to tyle , Pozdrawiam Przepraszam ze w dość Szybkim czasie od ostatniego Tematu
Właściciel GET Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 29 Grudnia 2012 Teraz mogę przyjąć.
@lien[SoD] Opublikowano 5 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Imię: - Michał Wiek: - 25 lat Od kiedy u nas grasz: - Hmm od Listopada 2012 Gram na serwerze: - Only de dust 2 Za co cenisz naszą sieć: - Za ogarniętych dobrych adminów, Wspaniałą atmosfere na serwerze :) Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: - To oczywiste bo codziennie gram, jestem na forum i rozmawiam z użytkownikami. Inne informacje o sobie: Mieszkam w trójmieście ( aktualnie Gdynia), pracuje, jem, mam psa xD. Nienawidzę Czitów kodów itp wspomagaczy :)
glpHZ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 5 Stycznia 2013 Imię: Piotr Wiek: 16 lat Od kiedy u nas grasz: ok 5 miesięcy Gram na serwerze: FFA Za co cenisz naszą sieć: Wspaniała,ogarnięta,miła atmosfera. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Lubię tą siec serverów lubię też dawać odpowiedzi na pytania Inne informacje o sobie: Bardzo lubię piłkę nożną, piłkę ręczną. Mam 16 lat jestem z województwa łódzkiego mieszkam w Żardkach gm. Drzewica. uwielbiam grać w cs spędziłem na cs 4 lata (BEZ CZITOWANIA). Lubie słuchac radia RMF MAXX, oraz lubie piosenki DISCO POLO Pozdrawiam !!
elesko012 Opublikowano 9 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2013 Imie: Robert Wiek: 17 Od kiedy u nas grasz: około 7 miesięcy z przerwami Gram na serwerze: 4Fun , DD2 , Diablo Mod , Zombie Mod , ale ogólnie to gram na wszystkich, to zależy od chęci Za co cenisz naszą sieć: Za dobrą administracje, miłą atmosferę na serwerach FRAGUJEMY.COM , miłych graczy, dobre grę Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ często gram na zm, i chciałbym czasem móc przeglądać forum, a jeżeli dostane jakiegoś nie oczekiwanego ban to będę mógł się od niego odwołać Inne informacje o sobie: Pochodzę z województwa Lubelskiego, z okolic Zamościa, w cs'a gram około 3 lat z przerwami, gram w piłkę nożna, w cs'a, silkroada itp, słucham rożnej muzyki to zależy od dnia, i to chyba tyle. Pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 9 Marca 2013 Odrzucam. Powód: kłamstwa, brak postów i wejść na forum.
Karo(L) Opublikowano 19 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2013 Imię: Karol Wiek: 16 Od kiedy u nas grasz: Ponad miesiąc, lecz tylko na serwerach :/ na forum niedługo Gram na serwerze: ZM przeważnie, 4Fun? Raz na jakiś czas :) Za co cenisz naszą sieć: Administracja, kultura i zawsze, ale to zawsze zostałem sprawiedliwie potraktowany, a przede wszystkim atmosfera jakiej nie spotkam na innych sieciach. :) Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Może i nie gram zbyt długo, lecz bardzo lubię tu grać, wyjątkowa sieć dlatego zostanę tu tak długo ile dam radę, bo na prawdę widzę, że warto! Codziennie uprawiam sport oraz nauka, ale bardzo lubię też siedzieć przy kompie. ;] Teraz siedzę długo ponieważ jestem chory przez co nie mogę uprawiać sportu, a cały czas nie chce mi się siedzieć przy nauce.Tak więc przeważnie siedzę i gram, haha! :) Inne informacje o sobie: Hmm, jak ktoś przeczytał to wyżej to już wie o mnie prawie wszystko. :) Nauka, uprawianie sportu, gry. Uczę się przeciętnie, chodzę do klubu Legii (L) od 3 lat, nie przegapiłem jeszcze żadnego meczu i jestem głębokim fanem. :)
Właściciel GET Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 19 Marca 2013 Ciekawe podanie, rozważę na dniach jeśli będziesz uczynny na forum.
Mateusz xd Opublikowano 23 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2013 Imię: Mateusz Wiek: 15 Od kiedy u nas grasz: Od stycznia - lutego 2012, to już półtora roku :) Gram na serwerze: Głównie deathrun, czasami 4FUN. ;] Za co cenisz naszą sieć: Za sprawiedliwość. Fajne mapki też macie ;) i wgl. lubię te serwery i prawie codziennie gram na nich . ;) Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Żeby się wyróżnić, bo już jakiś czas gram i wgl. te serwery są świetne, admini również. Panuje miła atmosfera, no chyba że komuś się na obrażanie zbierze ;/ Ja nie mam takich problemów. Inne informacje o sobie: Nick w grze Mateusz xd. Gram w piłkę nożną i interesuję się komputerami. W przyszłości będę ekonomistą xd :D. No i staram się codziennie grać na tych serwerach, głównie deathrun ;p Fajny serwer. ;)
polakpl71717 Opublikowano 26 Marca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2013 Imię:Daniel Wiek:16 lat Od kiedy u nas grasz:Gram od 2-3 miesięcy Gram na serwerze:Only De_Dust 2 Za co cenisz naszą sieć:Za fajną atmosferę. Na serwerze jest dobrze wykonująca swoją pracę Administracja. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Ponieważ na serwerze gram codziennie (rzadziej w soboty i niedziele). Bardzo polubiłem ten serwer, na którym siedzę najdłużej. Inne informacje o sobie:Lubie grać w piłkę nożną, siatkę. Interesuje sie dziewczynami. I kocham zielone <3
Rekomendowane odpowiedzi