WaryaT Opublikowano 15 Marca 2019 Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2019 Profeska jak za breivika i ta muzyczka stream zamachowca z NZ. 1
v9. Opublikowano 15 Marca 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2019 myślę, że nazwa tematu jak i sam temat kompletnie nie na miejscu, i jeszcze ten głupkowaty opis.. trochę powagi do sytuacji 2
WaryaT Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2019 Godzinę temu, v9. napisał: myślę, że nazwa tematu jak i sam temat kompletnie nie na miejscu, i jeszcze ten głupkowaty opis.. trochę powagi do sytuacji Tytuł, z neta a co do powagi to nie będę jej miał nie dla tej ludności. Filmik wrzucony kto nie widział niech sobie ogląda a komu się nie podoba to niech oleje temat. Napisałem to bo mnie takie tematy interesują. Tyle w temacie pozdrawiam ciepło i życzę 4fun weekendu
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 15 Marca 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2019 Ze względu na zaistniałą sytuację jak i drastyczną scenę z filmiku, posta usuwam. Nie będę tolerował takich typu tematów. Możesz napisać, artykuł o tym co się wydarzyło i normalnie opisać, a nie dodawać w taki sposób i w sposób publiczny przyznawać się do nienawiści tej ludności. 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 16 Marca 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi