blank Opublikowano 13 Lutego 2019 Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Witam Chyba wybrałem najbardziej offtopowy dział na swój temat. Mam sprawę. Mam znajomego który jest fanatykiem minecrafta i zbiera wszystko co z nim związane, od figurek creeperów po plakaty. Zbliżają się jego urodziny i szukam jakiegoś dobrego sklepu stacjonarnego w Opolu gdzie można kupić jakieś gadżety związane z minecraftem. Ktoś wie czy istnieje taki sklep? Najbardziej zależałoby mi na czymś w tym styluhttps://www.toys4boys.pl/ekwipunek-minecraft-2-w-1-miecz-kilof-item9411.html Z góry dzięki Edytowane 13 Lutego 2019 przez blank
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 13 Lutego 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2019 Przeniosłem do odpowiedniego działu @edit @blank widziałem oferty na Allegro. Click
Właściciel GET Opublikowano 20 Grudnia 2020 Właściciel Opublikowano 20 Grudnia 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi