JOKER1983 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam jestem świeżo po wymianie kompa na nowy i borykam się z takim problemem mianowicie w grze nie mam obrazu na całości monitora tylko sam środek a boki i góra czarna obwódka z reszta jak na załączonych obrazkach i drugi problem to dotyczy samego wyglądu pulpitu mam ustawiona rozdzielczość 1680x1050 ale jak dla mnie wielkość ikon jest stanowczo za wielka jak do tej rozdzielczości a ze jestem ciemny w tych rzeczach nie wiem w czym jest problem jedynie co mogę podejrzewać ze wina może być po stronie sterowników karty graficznej które ściągałem ze strony msi Bym był wdzięczny za pomoc
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jeśli posiadasz kartę graficzną z Nvidia to polecam ściągnąć GeoForce Experience. Tam możesz dostosować rozdzielczość według twojego uznania. Mi pomogło.
Administrator Główny gtx Opublikowano 27 Stycznia 2019 Administrator Główny Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jeśli chodzi o cs to wejdź steam/biblioteka/ppm na cs/właściwości/ustaw opcje uruchamiania i wpisz -stretchaspect i ok.
Leaviel Opublikowano 28 Stycznia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2019 Prawy na pulpit --> Ustawienia grafiki intel ---> wyświetlacz --->Skalowanie -skaluj pełny ekran, do tego zaznacz Zastąp ustawienia aplikacji. Mi w cs go tylko tym jednym sposobem udało sie na 4:3 ogarnąć pełny ekran bez pasków
JOKER1983 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2019 23 godziny temu, landnito♛♛♛ napisał: Jeśli chodzi o cs to wejdź steam/biblioteka/ppm na cs/właściwości/ustaw opcje uruchamiania i wpisz -stretchaspect i ok. serdeczne dzięki pomogło
Rekomendowane odpowiedzi