Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem świeżo po wymianie kompa na nowy i borykam się z takim problemem mianowicie w grze nie mam obrazu na całości monitora tylko sam środek a boki i góra czarna obwódka z reszta jak na załączonych obrazkach i drugi problem to dotyczy samego wyglądu pulpitu mam ustawiona rozdzielczość 1680x1050 ale jak dla mnie wielkość ikon jest stanowczo za wielka  jak do tej rozdzielczości a ze jestem ciemny w tych rzeczach nie wiem w czym jest problem jedynie co mogę podejrzewać ze wina może być po stronie sterowników karty graficznej   które ściągałem ze strony msi

Bym był wdzięczny za pomoc

Clipboard01.jpg

Clipboard02.jpg

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli posiadasz kartę graficzną  z Nvidia to polecam ściągnąć GeoForce Experience. Tam możesz dostosować rozdzielczość według twojego uznania. Mi pomogło. 

• Administrator Główny
Opublikowano

Jeśli chodzi o cs to wejdź steam/biblioteka/ppm na cs/właściwości/ustaw opcje uruchamiania i wpisz -stretchaspect i ok.

Opublikowano

Prawy na pulpit --> Ustawienia grafiki intel ---> wyświetlacz --->Skalowanie -skaluj pełny ekran, do tego zaznacz Zastąp ustawienia aplikacji. Mi w cs go tylko tym jednym sposobem udało sie na 4:3 ogarnąć pełny ekran bez pasków :D

Opublikowano
23 godziny temu, landnito♛♛♛ napisał:

Jeśli chodzi o cs to wejdź steam/biblioteka/ppm na cs/właściwości/ustaw opcje uruchamiania i wpisz -stretchaspect i ok.

serdeczne dzięki pomogło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności